Fantasy Premier League GW4 Differentials

Alex
30 kolovoza, 2023
1556 Views
Fantasy Premier League GW4 Differentials

Nakon arhiviranog GW3, pred nama je nova runda i tekst o Fantasy Premier League GW4 differentials.

Prethodnu rundu obeležili su igrači Chelseaja i Aston Ville, a konačno je svoje FPL menadžere obradovao Bruno Fernandes. Haaland i Salah su upisali po gol, a kuriozitet je da su obojica promašili penal.

No, prethodna runda je već arhivirana i potrebno je pronaći nove interesantne opcije i povući pametne poteze. Stoga smo odbrali trojicu potencijalno dobrih akvizicija koji se mogu okarakterisati kao odlični Fantasy Premier League GW4 differentials.

Destiny Udogie (4.6m) vs Burnley (A), 8.3% TSB

Iako su na početku sezone bili suočeni sa odlaskom najboljeg igrača, Harryja Kanea, fudbaleri Tottenham Hotspura su veoma dobro startovali sezonu. Osvojili su sedam od mogućih devet bodova. Sve su češće pohvale na račun novog trenera Antea Postecogloua, koji gaji zaista lep stil fudbala.

U svakom napadu Pevaca bekovi su jako visoko pozicionirani i aktivno učestvuju u napadu. To podiže njihovu FPL prednost, a Destiny Udogie (4.6m) je igrač koji je jako popularan u poslednje vreme. Odlična je opcija za Fantasy Premier League GW4 Differentials.

U prethodna dva kola je upisao po clean sheet, a proteklog vikenda je asistirao Dejanu Kuluševskom za pogodak protiv Bournemoutha. Tottenham u naredna dva kola gostuje Burnleyu i dočekuje Sheffield United, tako da je to prilika za nove FPL poene.

Lucas Digne (4.5m) vs Liverpool (A), 3% TSB

Nakon početnog debakla od Newcastlea, fudbaleri Aston Ville su odigrali 180 minuta fantastičnog fudbala protiv Evertona i Burnleya. Postigli su sedam golova i oduševili fudbalske zaljubljenike svojim stilom igre.

Matty Cash (4.6m) je postigao dva gola protiv Claretsa i zaludeo FPL menadžere, a mi smo kao Fantasy Premier League GW4 Differentials pika izabrali Lucasa Dignea (4.5m). On je Cashov kolega sa druge strane terena i podjednako je kreativan i opasan. Izvodi većinu prekida i u prve tri runde je upisao čak 21 centaršut.

Na poslednja dva meča je upisao 15 FPL poena, a u oba duela je zabeležio po asistenciju. Aston Villa u ovom kolu gostuje Liverpoolu, koji jeste favorit, ali ima velike defanzivne probleme. Nakon toga, Villansi imaju sjajan raspored i njihovi igrači biće jako popularni. Angažujte ih na vreme. 

Anthony Gordon (5.5m) vs Brighton (A), 0.9% TSB

Još jedna ekipa čiji će igrači postati jako popularni u FPL kuloarima jeste Newcastle. Nakon teškog rasporeda na startu, za Svrake idu bolja vremena, tako da su odlične opcije za Fantasy Premier League GW4 Differentials.

Anthony Gordon (5.5m) je naš pik za ovo kolo. Jedan od najtalentovanijih engleskih fudbalera se ustalio među startnih 11 i jako je opasan po gol protivnika. Ukupno je upisao sedam šuteva ka golu rivala u prva tri meča i drugi je najopasniji igrač Newcastlea po ovom parametru.

U prvom kolu protiv Aston Ville je upisao asistenciju, a protiv Liverpoola je u GW3 postigao gol. Nema sumnje da će Gordon biti važan šraf za igru Newcastlea ove sezone. Stoga ga selektirajte odmah jer apsolutno prolazi “ispod radara”.

Do početka GW4 pisaćemo o najboljim opcijama za kapitena, probaćemo da razrešimo sve FPL dileme naših Instagram pratilaca. 

Takođe, obradićemo naš tim kola. Sve tekstove možete pronaći jednim klikom na ovaj link.

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.