Fantasy Premier League GW4 Tim Kola

Alex
1 rujna, 2023
707 Views
Fantasy Premier League GW4 Tim Kola

Prilično smo se približili početku četvrte runde tako da je vreme da obelodanimo kako izgleda naš Fantasy Premier League GW4 Tim Kola.

Naš krajnji rezultat nakon GW3 bio je 53 poena. Odradili smo tri transfera (-4) i prilično dobro selektirali izmene. Ben Chilwell (5.8m) je upisao clean sheet, Bruno Fernandes (8.5m) zabeležio po gol i asistenciju i doneo odličnih 12 poena. Jedino Joško Gvardiol (5.1m) nije imao return, ali je još jednom bio deo prve postave, što raduje za buduće izazove.

Kada je ukupan ranking u pitanju, trenutno smo na 2.577.491 mestu, što je novi pomak i još jedna zelena strelica za naš tim. U mini ligama ne zaostajemo previše za liderima, tako da je sve pod kontrolom.

Što se tiče našeg Fantasy Premier League GW4 tim kola, ponovo smo odabrali 4-5-1 formaciju i odlučili se da sačuvamo transfer za GW5.

GOLMAN

Nakon košmarna tri kola koje je imao Pickford (4.5m) i naš tim sa njim, odlučili smo se da Areola (4.1m) bude prvi golman u ovom kolu. Čuvar mreže West Hama bio je fantastičan u pobedi nad Brightonom. Upisao je devet odbrana i da nije primio gol u finišu meču, sigurno bi bio proglašen igračem utakmice.

ODBRANA

Četvorku u veznom redu činiće isti igrači kao i u prošlom kolu. Ponovo ćemo rizikovati sa duplom odbranom Chelseaja Colwill (4.5m) – Chilwell (5.8m), dok će preostali dvojac biti Gvardiol (5.1m) i Estupinan (5.3m). Sva četvorica igrača igraju kod kuće i nadamo se da će bar trojica upisati clean sheet

Brighton ima najteži posao, jer im dolazi Newcastle, ali njihov Kolumbijac na svakom meču ima potencijal za ofanzivni return. Čvrsto verujemo da odbrana našeg Fantasy Premier League GW4 tim kola može sakupiti dosta poena.

SREDINA

Opet smo se odlučili da vezni red bude sastavljen od kvarteta Bruno – Salah – Saka – Eze – Mitoma. Arsenal i Manchester United će se sastati u derbiju kola, ali budući da njihove odbrane nisu na zavidnom nivou, biće tu golova. 

Salah (12.5m) je i protiv Newcastlea doneo bodove i produžio boravak u našem timu. Imamo jak osećaj da će uskoro izrešetati odbranu nekog protivnika, možda to bude bila baš Aston Villina.

O Mitominim (6.6m) kvalitetima smo već pisali i on će verovatno biti još dugo u našem timu. Kada je Eze (6.4m) u pitanju, iskreno se nadamo da je došlo vreme za njegov prvi ovosezonski FPL return. Ima fantastične brojke u prva tri kola, najvažnija je karika u Palaceovom lancu, ali do sada su izostali bodovi. Očekujemo njegov prvi doprinos kada je naš Fantasy Premier League GW4 tim kola u pitanju.

NAPAD

U napadu će, kao i u prošlom kolu, Haaland (14m) biti usamljen. On će naspram sebe imati odbranu Fulhama i duboko verujemo da će ovo biti njegova najefikasnija utakmica ove sezone.

 

Fantasy Premier League GW4 Tim Kola

Na klupi su nam, sem Pickforda, Baldock (4m), Joao Pedro (5.5m) i Archer (4.5m). Potonji bi u narednom periodu mogao postati zanimljiva FPL akvizicija. Prešao je iz Aston Ville u Sheffield United i verovatno će se za nekoliko utakmica ustaliti u prvoj postavi Oštrica.

Pre ovog članka, obradili smo naše tradicionalne teme o najboljim differential i kapitenskim opcijama. Takođe, smo odgovorili na najveće FPL dileme naših Instagram pratilaca.

Svi tekstovi se nalaze na ovom LINKU.

100% do 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.