Farense – Porto: Analiza utakmice

Milos
25 siječnja, 2021
543 Views
nogomet tipovi

Juče je bilo polovično, jer se desilo prilično veliko iznenađenje na utakmici Tofasa i Afyona, gde su gosti uspeli da pobede i da za samo dva poena sruše naš bet na total. Danas nema mnogo utakmica, ali igra se u Turskoj i Portugalu, te smo mi uspeli da nađemo utakmicu koja je super zanimljiva sa jednom kvotom. Dakle nastavljamo sa analizama i tipovima i smatramo da ovde ima prostora da se napravi profit. Danas igramo utakmicu koja se igra na stadionu de Sao Luis u Faru, gde domaća ekipa Farense dočekuje šampiona Porto.

Domaća ekipa, ne igra dobro tokom ove sezone i nalaze se u zoni ispadanja. Na domaćem terenu imaju 3 pobede, 2 nerešene i 2 poraza, sa 12 postignutih i 9 primljenih pogodaka. Ono što je interesantno je činjenica da ova ekipa igra mnogo bolje na domaćem terenu, pošto su na gostovanjima potpuno katastrofalni.

Njihovi protivnici, ekipa Porta se nalazi na 2-oj poziciji, a na gostovanjima imaju 4 pobede, 1 nerešenu i 1 poraz uz gol razliku od 17 postignutih i 8 primljenih golova. Ono što je interesantno je činjenica da Porto ima problema sa povređenim igračima, odnosno pogođeni su COVID-19 virusom, plus igrali su dve utakmice prošle nedelje, dok su domaći mnogo odmorniji.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju problema, te domaći igraju bez suspendovanog Lice, dok Porto igra bez Ivan Marcano, Mouhamed Mbaye, Evanlison, Luis Diaz, Sergio Oliveira.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 16 puta i prilično očekivano rezultati su na strani Porta pošto su gosti pobedili na 15 susreta, nerešeno je bilo 1 puta, a gosti su pobedili na 0 susreta. Što se golova tiče čak 4 od poslednjih 6 susreta je videlo da obe ekipe postignu pogodak i preko dva gola.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos