FIBA Svjetsko prvenstvo poeni igrača i predlozi za klađenje – J. Hart 08.09.2023. 14:30

Alex
7 rujna, 2023
842 Views
FIBA Svjetsko prvenstvo poeni igrača i predlozi za klađenje - J. Hart

SAD i Nemačka će odlučiti ko će biti drugi finalista ovogodišnjeg FIBA Svjetskog prvenstva. Početak dvoboja u Mall of Asia Areni je u petak u 14.30.

Nakon šokantnog poraza od Litvanije u drugoj fazi, Amerikanci su “iskalili bes” na Italijanima u četvrtfinalu 100-63. Sa druge strane, Nemci su uz dosta poteškoća porazili Letonce 81-79. Na taj način su sačuvali oreol nepobedivosti na ovom turniru.

Kladionica Mozzart i ovog puta je odlučila da nagradi svoje postojeće, a i nove igrače, fantastičnim izazovom za vreme trajanja Svetskog prvenstva u košarci.

J. Hart (USA), 5.5 points under, 1.8

Amerikanci su svoju najbolju utakmicu na prvenstvu odigrali baš protiv Italijana. Bili su veoma agresivni i skoncentrisani defanzivno. Upravo su iz odbrane crpeli samopouzdanje za lake poene u polukontrama i kontrama.

Jako važan igrač kada su defanziva i skok u pitanju za ovu američku generaciju je Josh Hart. Sposoban je da limitira svakog protivničkog igrača na svojoj poziciji. Uz to, ima sjajan osećaj za skok i uvek je aktivan u zaštiti svog obruča, a često se ne libi da napadne i ofanzivni.

Ali, ovaj košarkaš nije toliko bitan u kontekstu poentiranja. Na ovom prvenstvu je na proseku na 3.7 poena po meču. Samo se Cameron Johnson i Walker Kessler postigli manje poena od njega od svih 12 igrača SAD-a.

Mi verujemo da će selektor Steve Kerr poveriti Hartu dobru minutažu jer je polivalentan igrač. Ali, mišljenja smo da će u napadu biti nevidljiv. Nemci su odlično pokriveni na krilnim pozicijama. Stoga oni mogu da se nose sa njegovim napadačkim kvalitetima, koji nisu preterano izdašni.

Mišljenja smo da su jako male šanse da Josh Hart postigne pet ili više poena u polufinalu Svetskog prvenstva.

Kladionica: 22bet

Kvota: 1.8

Tip: J. Hart 5.5 points under

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.