FIBA Svjetsko prvenstvo poeni igrača i predlozi za klađenje – N. Milutinov 08.09.2023. 10:45

Alex
7 rujna, 2023
742 Views
FIBA Svjetsko prvenstvo poeni igrača i predlozi za klađenje - N. Milutinov

U prvom polufinalnom dvoboju na FIBA Svjetskom prvenstvu sastaće se Srbija i Kanada, a tu se krije odličan tip iz sekcije poeni igrača.

Obe reprezentacije upisale su dominantne pobede u četvrtfinalu nad Litvanijom i Slovenijom. Stoga i jedni i drugi ulaze u polufinalni okršaj sa dosta optimizma uvereni da će se baš oni naći u nedeljnoj borbi za zlato.

Kladionica Mozzart i ovog puta je odlučila da nagradi svoje postojeće, a i nove igrače, fantastičnim izazovom za vreme trajanja Svetskog prvenstva u košarci.

N. Milutinov (Serbia), 12.5 points over, 1.76

Iako je bio jedna od udarnih napadačkih igli Srbije u prvih pet mečeva, Nikola Milutinov je protiv Litvanaca imao veći doprinos u defanzivi. Fantastično se nosio sa Jonasom Valanciunasom i skoro sasvim ga limitirao. Osim sjajnog izvršenja defanzivnih zadataka, sjajno je kontrolisao skok.

No, u polufinalnom okršaju centar Olympiacosa moraće da bude vidljiviji u napadu. Iako Kanađani imaju centarski NBA tandem Olynyk – Powell, niko od ove dvojice nema gabarite kao Milutinov.

Budući da će Bogdanović biti konstantno pod velikim pritiskom Brooksa i Dorta, očekujemo da će srpski gorostas imati višak prostora u napadu. Do sada je imao sjajnu saradnju sa najboljim srpskim asistentom Stefanom Jovićem, pa se nadamo njegovoj novoj nadahuntoj partiji i u petak.

Milutinov je u prvih pet mečeva prosečno je beležio 14 poena. Mi nećemo imati ništa protiv ako i u petak bude bio na istom učinku. Mi nećemo biti u čudu ako bude bio i efikasniji.

Kladionica: 22bet

Kvota: 1.76

Tip: N. Milutinov 12.5 points over

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.