FIBA Svjetsko prvenstvo poeni igrača i predlozi za klađenje – RJ Barrett 06.09.2023. 14:30

Alex
5 rujna, 2023
946 Views
FIBA Svjetsko prvenstvo poeni igrača i predlozi za klađenje - RJ Barrett

Poslednji četvrtfinalni par FIBA Svjetskog prvenstva čine Kanada i Slovenija. Taj duel na rasporedu je u srijedu u 14.30 sati.

Biće ovo okršaj dve reprezentacije koje igraju modernu, brzu i dinamičnu košarku, te neće biti iznenađenje ako konačan rezultat bude bio sa ekstremno visokim brojem poena.

RJ Barrett (Canada), 15.5 points over, 1.87

Kanada je reprezentacija koja je ostavila najjači utisak nakon prve faze takmičenja. Oni su demolirali Francuze, Letonce i Libance i mnogi su ih odmah svrstali kao glavne favorite za zlato. 

Euforija je malo splasnula nakon neočekivanog poraza od Brazila na startu druge faze, ali su u eliminacionom meču protiv Španije pokazali da imaju pobednički karakter. Ova ekipa ima pregršt individualnog kvaliteta i sposobna je da se izvuče iz različitih situacija.

Naš pik iz rubrike poeni igrača sa ovog meča je RJ Barrett. As New York Knicksa je jedan od najvažnijih igrača Kanade na ovom turniru. Selektor Fernandez ga smatra veoma važnim pojedincem, što najbolje pokazuje njegova minutaža od 28 minuta po meču. Jedino Shai Gilgeous-Alexander provodi više vremena na parketu.

Barrett je veoma snažan i eksplozivan za poziciju koju pokriva. Fantastično se snalazi u tranziciji i jako ga je teško zaustaviti na prodoru. Iako mu je šut slabija strana, ne libi se da potegne kad god ima prostora za tako nešto. Takođe, jako je vešt u iznuđivanju faulova.

S obzirom da očekujemo jako dinamičan meč između Kanade i Slovenije, smatramo da će biti dosta prostora za kontranapade. Tu je Barret najopasniji – kada vidi otvoren teren i mogućnost da trči. Sve u svemu, verujemo da će ovo biti idealan trenutak da se ljubiteljima reprezentativne košarke predstavi u najboljem svetlu.

Kladionica: 22bet

Kvota: 1.87

Tip: RJ Barrett 15.5 points over

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.