Flensburg vs Porto: Tipovi, savjeti i kvote – 02.03.2022.

Dusan
1 ožujka, 2022
599 Views
Flensburg vs Porto

Flensburg

Prvak Europe iz 2014. trenutno je petoplasirana momčad skupine B i ove sezone u 12 utakmica osvojili su devet bodova. U blagoj su rezultatskoj krizi budući da su u posljednje dvije utakmice ostali bez bodova, pa još čekaju europski trijumf 2022. godine.

Poraženi su od poljskog Vive Kielcea (25:33) i Paris Saint-Germaina (30:33), ali treba biti iskren i reći da su ove dvije momčadi, uz Barcelonu, najjače momčadi u ovoj skupini.

Do kraja prve faze natjecanja ostala su još dva kola, a u sljedeu fazu natjecanja plasirat će po šest najbolje rangiranih ekipa iz obje skupine. Dvoje prvoplasiranih ide direktno u četvrtfinale, dok će ostale ekipe startati od osmine finala po modelu 3-6, 4-5, 5-4, 6-3.

Realno je da njemačka momčad završi peta ili šesta, ali pod uvjetom da pobijedi u srijedu. Eventualnim porazom zakomplicirali bi si sudbinu i suočili se s eliminacijom, jer prije ove utakmice Dinamo Bukurešt i Porto imaju po 8 bodova pa će se tri momčadi boriti za dva slobodna mjesta u doigravanju.

U posljednjem kolu rukometaši Flensburga gostuju Barceloni, aktualnom europskom prvaku, koji rijetko gubi na svom terenu i bit će to veliki izazov za izabranike trenera Maike Machulle.

Njemačka momčad ima respektabilan popis i definitivno zaslužuje prolaz u sljedeće kolo. Voditelj momčadi je najbolji igrač nedavno završenog Europskog prvenstva Jim Gottfridsson, a tu je i njegov sunarodnjak fenomenalan strijelac na poziciji lijevog krila Hampus Wanne.

Tu su i najbolji pivotmen na spomenutom EHF EURO Johannes Golla, te nekoliko provjerenih skandinavskih rukometaša, kao i jedan od najboljih vratara Europe Benjamin Burić.

Porto

S druge strane, Porto igra promjenjivo i s puno oscilacija. U posljednja dva odigrana susreta u Ligi prvaka, prvo su odigrali utakmicu bez pobjednika na gostovanju kod moćnog mađarskog Veszpréma (28:28), a potom kod kuće izgubili od znatno slabijeg protivnika rumunjskog Dinama (31:32).

Rukometaši aktualnog prvaka Portugala su u susretu protiv momčadi iz Bukurešta propustili veliku priliku da prestignu Flensburg na tablici pa ih sada čeka vrlo težak ispit protiv sudionika njemačke Bundeslige.

Stručni će stožer najviše nade polagati u najboljeg strijelca momčadi, pivotmena Victora Alvareza Iturizza i lijevog vanjskog Fabija Ramosa Magalhaesa, koji je prošlog tjedna bio najbolji strijelac Porta u utakmici protiv Dinama.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Prijedlog za tipovanje

Porto je u prvom dijelu slavio kod kuće protiv Flensburga (28:27), pa će uz imperativ pobjede rukometaš Flensburga imati i osvetnički motiv.

Mišljenja smo da je njemačka momčad individualno i timski bolja, a da će se to potvrditi u srijedu na terenu. Očekujemo od domaćih igrača da odigraju najbolje kada je to najpotrebnije, a ovo će im biti najvažniji okršaj u dosadašnjoj sezoni.

Stoga vjerujemo da će Flensburg pobijediti lako i uvjerljivo, pa je naš prijedlog za klađenje na ovu utakmicu pobjeda domaćina s hendikepom na margini od -4,5 golova, a najbolji koeficijent nudi MaxBet, 1,9.

Prijedlog za tipovanje: Flensburg -4.5

Tečaj: 1.9

Kladionica: MaxBet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan