Fluminense – Atletico MG: Analiza utakmice

Sportske
23 kolovoza, 2021
485 Views
fluminese vs atletico mg

Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmice Brazilskog šampinata, Serie A, gde se sastaju ekipe Fluminense i Atletico MG. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u paklenom ritmu smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Fluminense

Domaća ekipa, je velika i poznata ekipa koja poslednjih nekoliko godina ima velikih problema kada su rezultati u pitanju. Tako i ove sezone dosta kubure sa rezultatima i trenutno se nalaze pri dnu tabele sa 4 pobede, 5 nerešenih i 6 poraza i gol razlikom od 12 postignutih i 17 primljenih golova. Malo je reći da ovi rezultati ne zadovoljavaju armiju njihovih fanova i da se očekuje da se poprave što pre.

Atletico MG

Sa druge strane Atletico MG jako lepo posluje, pametno kupuju, a koliko su dobrostojeći pokazuje činjenica da u njihovoj ekipi igraju veterani kao što su Hulk, Vargas i Španac Diego Costa. Oni se trenutno nalaze na prvoj poziciji šampionata sa 12 pobeda, 1 nerešnom i samo 3 poraza, a gol ralzika je 25 postignutih i samo 11 primljenih pogodaka.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta jedne protiv drugih i rezultati su izjednačeni.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Atletico MG (da gosti pobede na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.95 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske