Fluminense vs. Corinthians: Tipovi, savjeti i kvote 02.07.2022.

Dusan
2 srpnja, 2022
476 Views
Fluminense vs. Corinthians

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Jedan od većih derbi mečeva Brazilskog fudbala nas očekuje u subotu od 21:30, kada će Fluminense na domaćem terenu dočekati ekipu Corinthians-a.

Fluminense

Fluminense se nalazi u vrhu tabele, ali će veoma teško biti u prilici da se ozbiljnije uključi u borbu za titulu. Uoči ovog meča Fluminense zauzima šestu poziciju na tabeli, sa 21 osvojenim bodom nakon 14 odigranih mečeva.

Kod kuće su na 7 mečeva upisali 3 pobede, 1 remi i 3 poraza, što je dosta slabiji učinak nego što se očekivalo. Uspeli su da postignu 10 i prime 9 golova, tako da ne možemo reći da su bili goleterski raspoloženi. Ipak, na poslednjih 5 mečeva su osvojili čak 10 bodova, tako da deluje da su konačno pronašli željeni ritam.

U proteklom periodu su počeli da igraju dosta ofanzivnije, što najbolje pokazuje podatak da su na prethodnih 5 mečeva postigli 8 golova. Verujemo da će pokušati da iskoriste umor gostujuće ekipe, koja u poslednje vreme ima dosta problema sa realizacijom.

Corinthians

Gostujući tim je jedan od glavnih kandidata za osvajanje titule ove sezone. Trenutno imaju 26 bodova i zaostatak od 3 boda u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.

U dosadašnjem delu takmičenja su ostvarili učinak od 7 pobeda, 5 remija i 2 poraza, uz skromnu gol razliku od 17 postignutih i 10 primljenih golova. Moramo pomenuti da za sada imaju jedan od najboljih defanzivnih učinaka u ligi, i po tome su izjednačeni sa ekipom Palmeiras-a.

Ne snalaze se baš najbolje na gostujućim terenima, imajući u vidu da su na 8 utakmica došli do samo 11 bodova, uz po 8 postignutih i primljenih golova. Na poslednjih 5 mečeva su doživeli čak 3 neuspeha, i tako ugrozili svoje šanse za osvajanje titule. Ovo će im biti treća utakmica u proteklih 7 dana, tako da verujemo da će posledice umora biti jasno vidljive.

H2H

27.06.21 SA Fluminense – Corinthians 1:1

13.09.20 SA Fluminense – Corinthians 2:1

15.09.19 SA Fluminense – Corinthians 1:0

30.08.19 COP Fluminense – Corinthians 1:1

23.08.18 SA Fluminense – Corinthians 1:0

Povrede i izostanci

Fluminense: Nema izostanaka.

Corinthians: Luan, Mayon, Mosquito, Paulinho i Yuri Alberto.

Fluminense vs. Corinthians Prognoza i Tip

Domaći tim je na ovom meču u prednosti iz dva razloga. Prvi je zato što su imali više vremena za odmor, što veoma lako može biti presudan faktor. Drugi je činjenica da su u ovom trenutku u dosta boljoj formi nego Corinthians, a kada na to dodamo da će ovaj meč igrati pred svojim navijačima, jasno je zašto su im kladionice dale epitet favorita.

Ekipi Corinthians-a će ovo treći meč u proteklih 7 dana, tako da je sasvim realno za očekivati da će Igrači ovog tima biti umorni. Imaju i problema sa izostancima igrača, obzirom da će čak petorica fudbalera propustiti duel protiv Fluminense-a.

Uzimajući sve navedeno u obzir, trebalo bi da ekipa Fluminense-a opravda epitet favorita bez većih problema.

02.07.2022 21:00

TIP: BET BUILDER

Over 2 Corners in the 2nd Half for Both Teams Combined

Over 0 Goals in the Match for Both Teams Combined

Under 4 Goals in the Match for Both Teams Combined

Under 2 Goals in the Match for Corinthians

Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Under 8 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Kvota: 1.72

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan