FMP vs Partizan: Tipovi, savjeti i kvote – 12.02.2022.

Dusan
11 veljače, 2022
541 Views
FMP vs Partizan

FMP

FMP je bio najugodnije iznenađenje u prvom dijelu sezone u ABA ligi i sve je ukazivalo da će bez problema izboriti nastup u plej-ofu, ali nakon pet uzastopnih poraza situacija više nije tako sjajna kakva je bila ranije.

Na sve to se nadovezala i teška ozljeda jednog od najboljih igrača Garretta Nevelsa, tako da „Panterima“ preostaje da se grčevito izbore makar za šesto mjesto na tabeli. Zadatak u ovom kolu neće biti nimalo jednostavan jer će im gostovati pretendent na titulu, Partizan.

Od ozljede Nevelsa, Bryce Jones je ostao kao udarna igla ove ekipe i igrač od koga sve zavisi u napadu, a veću odgovornost je preuzeo i Marko Radonjić. Dobra vijest je povratak Ebuka Izundua koji već par mjeseci ne može da pronađe formu, ali je protiv Zadra u prošlom kolu bio najbolji pojedinac FMPa.

Partizan

Partizan je tokom sedmice deklasirao Andorru u Eurocupu i utisak je da se vraćaju na pravi put i hvataju formu pred borbu za prvi trofej u sezoni pošto je narednog vikenda na programu Kup Radivoja Koraća.

Tim je dodatno osnažen dovođenjem Tristana Vukčevića koji je debitovao protiv već pomenute Andorre i ostavio je dobar prvi utisak. Dolazak Mathiasa Lessorta je značajno unaprijedio unutrašnju igru crno-bijelih i Francuz je u stanju da izdominira pod košem ako protivnički tim nema fizički kvalitetnog centra.

Zach LeDay je takođe u usponu formu, dok je i Aleksa Avramović konačno počeo da ubacuje nešto sa distance. FMP je u zadnjih nekoliko godina znao biti koban po crno-bijele u raznim natjecanjima, te nema dileme da će Željko Obradović insistirati na fokusu i koncentraciji od početka do kraja utakmice.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Očekivani sastavi

Već pomenuti Garrett Nevels je jedini odustan u redovima FMP-a, dok Partizan u ovaj meč ulazi skoro kompletan pošto je Alen Smailagić iz predostrožnosti propustio okršaj sa Andorrom, te neće biti iznenađenje ako ne bude igrao ni na ovom meču.

Raniji rezultati i trendovi

Partizan je na 15-3 nakon 18 odigranih mečeva u ABA ligi i u aktivnoj je borbi sa Crvenom zvezdom i Budućnosti za prvo mjesto. FMP ima susret manje i učinak 10-7 što je u ovom momentu dovoljno za petu poziciju. Na domaćem parketu, „Panteri“ imaju 6-2, a dva poraza su došla u posljednja dva meča u Železniku. Crno-bijeli su u gostima na izvanrednih 8-1. U prvom meču ove sezone između ovih klubova, Partizan je sa 74:69 pobijedio u Pioniru.

Prijedlozi za tipovanje

Prijedlog za ovu utakmicu je Partizan -6,5 (pobjeda Partizan sa sedam ili više poena razlike), a kladionica Bet365 daje kvotu 1.76 za ovu igru.

Dolaskom Lessorta i Vukčevića, Partizan je značajno unaprijedio unutrašnju igru koja je bila najveći problem od početka sezone. Upravo su na tu snagu u reketu preko francuskog igrača savladali nekoliko protivnika u posljednje vrijeme i teško će FMP biti u stanju da isparira.

Partizan je protiv Andorre odigrao možda i najbolji meč u sezoni, dok su Panteri u velikoj krizi i sve ukazuje na to da će crno-bijeli upisati još jedan ubjedljiv trijumf.

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan