Francisco Cerundolo vs. Tommy Paul: Tipovi, savjeti i kvote 21.06.2022.

Dusan
21 lipnja, 2022
539 Views
Francisco Cerundolo vs. Tommy Paul

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Drugog dana ATP turnira u Istburnu gledat ćemo američko-argentinski okršaj Tommyja Paula i Francisca Cerundola. Bit će to njihov prvi okršaj, a Amerikanac je prije ovog dvoboja igrao puno bolje pa je favorit za pobjedu. Hoće li opravdati tu ulogu na terenu ostaje za vidjeti.

Francisco Cerundolo

Trava nije omiljena podloga argentinskom tenisaču, a to se jasno može zaključiti iz njegovih prethodnih partija. Od početka sezone na ovoj vrsti podloge, Francisco Cerundolo je samo prošli tjedan sudjelovao u Queen’s Clubu.

U prvom je kolu pobijedio Španjolca Pedra Martineza sa 2-0 (6-3, 6-2), dok ga je u drugom kolu eliminirao britanski talent Ryan Peniston 1-2 (0-6, 6-4, 4-6). Argentinac je u tom susretu previše oscilirao i bilo je jasno da još uvijek nije spreman za sezonu na travi.

Cerundolo je u svojoj karijeri odigrao vrlo malo mečeva na travnatim turnirima. Prošle sezone je učestvovao samo na kvalifikacijama za Wimbledon gdje je izgubio u trećem kolu, pa je njegovo iskustvo igranja na ovakvoj podlozi prilično skromno.

Tommy Paul

Tommy Paul dolazi u Istburn nakon jako dobrog tjedna u Queen’s Clubu. Ostvario je dvije važne pobjede za podizanje samopouzdanja – svladao je 16. igrača svijeta Denisa Shapovalova 2-1 (6-4, 2-6, 6-4) i bivšeg osvajača Grand Slam trofeja Stana Wawrinku 2-0 (6-1, 6-4).

Zaustavio ga je Matteo Berrettini u četvrtfinalu s 0-2 (4-6, 2-6), no Amerikanac zbog toga ne bi trebao biti nezadovoljan jer je Talijan trenutno u najboljoj formi od svih igrača na ATP Touru.

Ovaj tenisač se činio prilično sigurnim prošli tjedan u Londonu. Servirao je precizno, forhend mu je bio precizan, a odluke su mu bile dobre kada je u pitanju servis i volej igra. Tommy Paul želi nastaviti s dobrim izdanjima i u Istburnu te tako podići razinu samopouzdanja prije početka Wimbledona.

Raniji susreti

Francisco Cerundolo i Tommy Paul do sada se nisu sastajali i ovo će im biti prvi okršaj.

Prijedlog za tipovanje

Ovaj dvoboj dolazi u boljem trenutku za američkog tenisača. Tommy Paul je prošli tjedan igrao jako dobro u Queen’s Clubu i sigurno je prilično motiviran. S druge strane, Francisco Cerundolo se ne može pohvaliti dobrom formom, pa je Amerikanac naš favorit za pobjedu u ovom meču.

Prijedlog za tipovanje: Tommy Paul -3.5 games

Tečaj: 1.73

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

Author Dusan