Francuska – Švajcarska: Analiza utakmice

MilosNS
27 lipnja, 2021
605 Views
euro 2020

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Konačno nakon godinu dana čekanja počeo je EURO 2021 i danas se sastaju selekcije Francuske i Švajcarske u prvoj utakmici nokaut faze. Ukoliko se pitate gde je najbolje gledati uživo EURO 2020, imamo rešenja za vas!

Francuska

Galski Petlovi su zaista imali vrlo nezgodnu grupu, ali su zahvaljujući pobedi u prvom kolu nad Nemačkom, uspeli da osvoje dovoljno bodova kako bi se kvalifikovali u dalji tok takmičenja. Nakon toga došlo je do čudnog remija sa Mađarskom, kao i teške utakmice protiv Portugala koja je završena 2-2. Nama lično Francuska izgleda vrlo dobro te i dalje smatramo da da su jedni od glavnih favorita za titulu.

Švajcarska

Sa druge strane reprezentacija Švajcarske je u toku grupne faze zabeležila jednu pobedu, jednu nerešenu i jedan poraz. Pobeda u poslednjem kolu nad Turskom je bila impresivna, ali pre toga se nisu baš pokazali, niti impresionirali svoje navijače.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, te se može očekivati da su gotovo najjače selekcije na terenu sutra.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i rezultati su mešoviti.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Francuska (da Francuska pobedi nakon 90 minuta), koja opklada se plaća solidnom 1.64 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.