Francuska vs. Hrvatska: Tipovi, savjeti i kvote – 13.06.2022.

Dusan
12 lipnja, 2022
631 Views
Francuska vs. Hrvatska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Francuzi će poslednju priliku da se uključe u borbu za osvajanje prvog mesta u grupi imati u duelu sa reprezentacijom Hrvatske, koji će biti odigran u ponedeljak u terminu od 20:45.

Francuska

Francuzi su ove sezone potpuno neprepoznatljivi, a njihovu lošu formu najbolje oslikava podatak da su na tri odigrana meča uspeli da osvoje samo dva boda, i u ovom trenutku zauzimaju poslednje mesto u grupi.

Takmičenje u grupnoj fazi su započeli šokantnim porazom od Danske sa 2:1 na domaćem terenu, a onda je usledio novi neuspeh. Francuska je na gostovanju protiv Hrvatske uspela da osvoji samo jedan bod, i taman kada je delovalo da će ih ta dva loša rezultata barem malo trgnuti, Francuzi su uz mnogo muke uspeli da izbegnu poraz protiv Austrije.

Bez ikakve dilemem imaju najkvalitetniji tim u ovoj grupi, ali za sada nikako ne uspevaju da pronađu željeni ritam. Vremena još uvek ima sasvim dovoljno, ali je Francuzima pobeda potrebna što pre kako bi i dalje ostali u igri za plasman u narednu fazu takmičenja.

Verujemo da ovog puta neće razočarati svoje navijače kao u duelu sa Danskom, i da će se revanširati Hrvatima na pravi način.

Hrvatska

Kako vreme odmiče, Hrvati igraju sve bolje i bolje. Nakon sramotnog poraza od Austrije u prvom kolu rezultatom 3:0, igrači Hrvatske reprezentacije su protiv favorizovane Francuske uspeli da pruže iznenađujuće kvalitetan otpor, koji im se na kraju i isplatio, obzirom da su uspeli da osvoje jedan bod na tom meču.

U prošlom kolu protiv Danske su imali epitet velikog autsajdera, ali su pre svega zahvaljujući sjajnoj igri u odbrani uspeli da neutrališu ofanizivnu liniju Danaca, a onda je nagrada za taj trud stigla u šezdeset devetom minutu, kada je Pašalić postigao gol, za koji će se kasnije ispostaviti da je bio pobednosni.

Verujemo da je taj trijumf podigao samopouzdanje igrača Hrvatske reprezentacije, i nema dileme da će i na narednom meču odigrati veoma agresivno i borbeno.

Ključ za ostvarivanje povoljnog rezultata protiv ekipe kao što je Francuska je dosta sporiji ritam i agresivnija igra u defanzivi, jer smo na tri dosadašnja meča mogli videti da Hrvati nemaju igrače koji sa lakoćom mogu stvoriti priliku za postizanje gola, za razliku od Francuza koji poseduju veoma raznovrsan ofanzivni arsenal.

H2H

Francuska je trijumfovala na šest utakmica, dok su tri utakmice završene nerešenim rezultatom.

Povrede i izostanci

Francuska: Nema izostanaka.

Hrvatska: Gvardiol.

Očekivani sastavi

Francuska (3-4-3): Hugo Lloris – Lucas Hernandez, Presnel Kimpembe, Jules Kounde – Jonathan Clauss, Theo Hernandez, N’Golo Kante, Aurelien Tchouameni – Antoine Griezmann, Kylian Mbappe i Karim Benzema.

Hrvatska (4-2-3-1): Dominik Livakovic – Duje Caleta Car, Marin Pongracic, Sime Vrsaljko, Borna Sosa – Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic – Mario Pasalic, Luka Modric, Josip Brekalo – Andrej Kramaric.

Francuska vs. Hrvatska Prognoza i Tip

Francuzi su na dva od ukupno tri meča do sada imali prednost, ali oba puta nisu imali dovoljno koncentracije da tu stečenu prednost i sačuvaju. U duelu sa Austrijom mogli videti koliki uticaj ima Mbappe na igru svog tima, i uvereni smo da će i ovog puta biti lider na terenu.

Iako deluje da Hrvati igraju sve bolje i bolje kako vreme odmiče, prednost na ovoj utakmici ipak moramo dati domaćem timu.

Francuzi imaju isuviše kvalitetan tim da bi sebi dozvolili nekoliko uzastopnih mečeva bez pobede, tako da smo uvereni da su igrači domaćeg tima maksimalno ozbiljno shvatili situaciju u kojoj se nalaze trenutno, i da će u duelu sa Hrvatskom pokazati da su ipak u ovom trenutku mnogo kvalitetniji.

13.06.2022 20:45

TIP: BET BUILDER

Match result will be France or Draw

Under 2 Goals in the Match for Croatia

Over 0 Goals in the Match for Both Teams Combined

Under 5 goals in the Match for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 2nd Half for Both Teams Combined

Kvota: 1.70

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan