Fuenlabrada – Gran Canaria: Analiza utakmice 

Milos
23 siječnja, 2021
548 Views
košarka tipovi

Subotom ste navikli da bar jedna analiza i tip budu iz neke od košarkaških liga, pa tako i ove subote igramo utakmicu koja se igra u okviru ACB lige gde ekipa Fuenlabrade dočekuje jednu zabavnu ekipu Gran Canarie. Znajući da popularna Granca mora da juri pobedu na ovom meču, a da Fuenlabrada takođe želi da osvoji dva boda, smatramo da će ovo biti jedna super uzbudljiva utakmica.

Domaća ekipa, se nalazi trenutno na 16-toj poziciji ove lige i imaju 5 pobeda i 13 poraza. Na domaćem terenu imaju rekord od 2 pobede (Zaragoza i Badalona) i 6 poraza. Jasno je da Fuenlabrada ove sezone igra epizodnu ulogu u šampionatu, ali je takođe jasno da su oni jedna vrlo efikasna ekipa koja u proseku igra utakmice sa 166.6 poena, dok na domaćim utakmicama taj prosek je nešto niži, oko 161.8 poena.

Njihovi protivnici, ekipa Gran Canarie je jedna od najpotentnijih ofanzivnih ekipa u Španiji trenutno, pošto u domaćem šampionatu postižu preko 77 poena po meču. U ovom takmičenju u proseku igraju 161 poena, ali ko nije gledao ovu ekipu, sasvim sigurno ne može da proceni koliko su brzi i efikasni.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale dosta puta i ono što je simptomatično je da igraju na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Na ovoj utakmici imamo dve fantastično efikasne ekipe, stoga mi ćemo odigrati Over 162.5 Points (da Budućnost pobedi sa 4 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos