Galatasaray – Nymburk: Analiza utakmice

Dusan
6 listopada, 2021
531 Views
Galatasaray - Nymburk

Danas nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi, ali zato se igra košarkaška FIBA Champions League i mi smo uspeli da pronađemo jednu utakmicu koja je prilično zanimljiva. U Turskoj se sastaju ekipe Galatasaraya i Nymburka. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe počinju ovo takmičenje smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Galatasaray

Domaća ekipa, je počela svoje domaće prvenstvo pre dve nedelje i imaju jednu pobedu i jedan poraz. Ovaj poraz se desio prošlog vikenda kada su na svom terenu izgubili nakon dva produžetka od ekipa Darussafaka. Ono što je jasno pri samom pogledu na ovaj roster je činjenica da su vrlo potentni u napadu, ali da odbrana nije jači deo tima.

Nymburk

Sa druge strane Nymburk je redovni učesnik ovog takmičenja i u poslednje dve godine su oba puta uspevali da se kvalifikuju u Top 8. Ove sezone apetiti su isti, pa su tako i pravili svoj roster. Oni su počeli nacionalni šampionat pre nekoliko nedelja i do sada su razmontirali svaku ekipu sa kojom su se satali i redovno ubacuju preko 100 poena.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale samo dva puta, ali poslednji put jo šre deset godina.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Over 164 Points (da obe ekipe postignu 164 ili više poena na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.71 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan