Galatasaray – Sivasspor: Analiza utakmice

Milos
6 ožujka, 2021
464 Views
galatasaray sivasspor

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Kao i uvek kada počinje vikend mnogo utakmica je u ponudi, a nama se posebno sviđa da igramo na jednom marketu, na najzanimljivijoj utakmici koja će se odigrati u okviru 27. kola Turske Super Lige, gde na stadionu Turk Telekom, legendarna ekipa Galatasaray dočekuje velikog rivala ekipu Sivasspor.

Galatasaray      

Istambulski velikan se trenutno nalazi na drugoj poziciji šampionata i vodi veliku borbu sa Bešiktašem za vodeće mesto na tabeli. Imajući u vidu da je Bešiktaš u subotu pobedio na svom meču Gaziantep rezultatom 2-1 sasvim je logično da Galata da sve od sebe kako bi osvojili tri boda na ovom meču. Ove sezone na domaćem terenu Galatasaray je odličan i imaju 9 pobeda, 3 nerešene i samo jedan poraz, uz impresivnu gol razliku od 31 postignutog i samo 7 primljenih golova. Kao što možemo da vidimo na domaćem terenu ekipa Fatiha Terima postiže preko dva gola po meču, što je i logično kada napad predvode Falcao i Ryan Babel.

Sivasspor

Njihovi protivnici, ekipa Sivasspora se nalazi u donjem delu tabele, tačnije na 11-toj poziciji, a na gostovanjima igraju defanzivno i pokušavaju da osvoje što više bodova tim načinom igre. Rekord na gostovanju im je 4-6-3 uz gol razliku od 17 postignutih i 17 primljenih golova. Realno, Sivasspor ima jednu od boljih odbrana, ali težak zadatak ih čeka protiv motivisanog protivnika.

Očekivani sastavi

Do momenta pisanja ovog članka nismo uspeli da saznamo neke bitnije informacije o povredama.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 34 puta, rezultati su prilično očekivano na strani domaće ekipe, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da ove dve ekipe vrlo često igraju efikasne utakmice, kao i da je od 7 poslednjih susreta Galatasaray na čak 6 utakmica postigao dva ili više pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Galatasaray 2+ (da domaća ekipa postigne 2 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos