Galatasaray vs. Anadolu Efes: Tipovi, savjeti i kvote 31.05.2022.

Dusan
30 svibnja, 2022
501 Views
Galatasaray vs. Anadolu Efes

Galatasaray je odigrao odlično dvije utakmice protiv Anadolu Efes i trenutačno je 1-1 u polufinalu Superlige Turske. Sada će crveno-žuti igrati pred svojim navijačima i probaće baciti na koljena aktualnog šampiona Eurolige.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Galatasaray

U nedjelju veče, Galatasaray je izgubio prvu utakmicu nakon dva mjeseca. Imali su 10 pobjeda u nizu u Superligi Turske, međutim poraženi su od Anadolu Efesa u utakmici broj dva. Sada će se naredna dva meča igrati pred navijačima Galatasaraya i to će biti velika podrška za ovaj tim.

Potpuni zaokret, Galatasaray je doživio sredinom ožujka kada je za trenera imenovan Andreas Pistiolis. On je sedam godina bio asistent Željku Obradovića, da bi potom osam godina radio kao asistent Dimitrisu Itoudisu.

U Galatasaray je prvi put doživio da bude glavni trener i pokazao je sve ono što je naučio od Obradovića i Itoudisa. On se već sada pominje kao jedan od najtalentovanijih trenera u Europi i uskoro ćemo ga sigurno gledati u Euroligi.

Galatasaray je osnažio tim potpisivanjem Isaiahe Canaana odmah nakon što je ovaj igrač postao slobodan poslije izbacivanja Unicsa iz Eurolige. U prve dvije utakmice u ovom polufinalu, Galatasaray je šutirao impresivno za tri poena i to je način kako savladati Anadolu Efes.

Anadolu Efes

U prvoj utakmici polufinalne serije protiv Galatasaraya, Anadolu Efes je doživio jedan od najtežih poraza u posljednjih pet godina. Izgubili su na svom terenu 105:70, samo šest dana nakon osvajanja Eurolige drugu godinu uzastopno.

To ih nije previše potreslo. U drugoj utakmici, Efes je pokazao zbog čega je najbolja ekipa u Europi u ovom trenutku iako je Galatasaray još jednom pružio odličan otpor.

Nema dileme da će Efes učiniti sve što može da osvoji Tursku Superligu i da motiva neće nedostajati, ali su svjesni da je Galatasaray ekipa koja je trenutačno u jednoj od najboljih formi u čitavoj Europi i da će morati da igraju na svom maksimumu da ih eliminiraju.

Duo Vasilije Micić i Shane Larkin čini najbolji napad u Europi, ali Efes je protivnike u završnici Eurolige slamao zahvaljujući odličnoj odbrani i to je recept koji će morati da upotrebe protiv Galatasaraya u naredne dvije utakmice.

Upravo će u šuterskom obračunu Galatasaray tražiti svoju šansu za pobjedu, a to je nešto u čemu ih Efes mora spriječiti.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Četiri puta su ukupno ove sezone igrali ovi timovi međusobno i H2H je 2-2. Trenutačno je 1-1 u ovoj polufinalnoj seriji koja se igra na tri dobijena susreta. Naredne dvije utakmice se igraju u dvorani Galatasaraya, a ako se bude morala igrati peta utakmica, onda bi Anadolu Efes bio domaćin.

Očekivani sastavi

Galatasaray ima sve igrače na raspolaganju, dok Krunoslav Simon ne može igrati za Anadolu Efes zbog ozljede. Takođe, oba trenera mogu koristiti maksimalno pet stranih igrača što znači da će u oba tima neko biti prekobrojan.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 31.05.2022 19:30 CET
Tip: Anadolu Efes -3
Kvota: 1.72
Kladionica: 22Bet

Zaista impresivno izgleda to kako Galatasaray igra u zadnja dva mjeseca. Ipak, Anadolu Efes je atkualni šampion Eurolige i oni sigurno neće dopustiti da ispadnu u polufinalu Turske lige. Pogotovo nakon poniženja koje su doživjeli u prvoj utakmici ove serije.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan