Genoa vs Lazio: Tipovi, savjeti i kvote – 10.04.2022.

Dusan
10 travnja, 2022
544 Views
Genoa vs Lazio

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Lazio igra „toplo-hladno“ u zadnje vreme, a posledica takvih rezultata je činjenica da im je plasman u neko od Evropskih takmičenja naredne sezone ugrožen. Gostuju ekipi Genoa-a kojase nalazi u nezavidnoj situaicji, obzirom da je u opasnoj zoni sa tri boda manje u odnosu na prvi tim iznad crte, tako da je ovo meč u kojem će obe ekipe ići na sva tri boda.

Genoa

Genoa sutrašnji meč dočekuje na pretposlednjem devetnaestom mestu na tabeli sa samo dvadeset dva osvojena boda, odnosno tri manje u odnosu na prvi tim koji je izvan zone ispadanja, a to je Cagliari.

U dosadašnjem deslu sezone su fudbaleri Genoa-e uspeli da zabeleže dve pobede, šesnaest remija i trinaest poraza, uz više nego skromnu gol razliku od dvadeset tri postigntua i četrdeset osam primljenih golova, a takav učinak je jednostavno nedovaljan kako bi se sačuvao prvoligaški status.

Mogla je Goenoa kod kuće da osvoji neki bod više, ali je manjak koncentracije i nedostatak sreće u pojedinim mečevima doprineo tome da su na petnaest odigranih utakmica osvojili samo jedanaest bodova.

Ni kod kuće nisu uspešniji kada je u pitanju golgeterski učinak, i uspeli su da postignu deset golova, dok su devetnaest puta vadili loptu iz svoje mreže. Na poslednjih pet mečeva su tri puta remizirali i jednom trijumfovali, a seriju koliko toliko dobrih rezultata je prekinuo poraz protiv Verone u prošlom kolusa minimalnih 1:0.

Vreme im polako ističe, i teško da bi ih bod na sutrašnjem meču preterano zadovoljio, tako da očekujemo ofanzivnije izdanje domaćeg tima, i igru na sve ili ništa.

Lazio

Lazio je uz malo više prisebnosti mogao biti konkurent Juventusu u borbi za četvrto mesto i plasman u Ligu Šampiona, ali su sami sebi „pucali u nogu“ na barem deset utakmica ove sezone, tako da su došli u situaciju da im „visi“ čak i šesto mesto, naročito ako se Atalanta u preostalih osam kola probudi.

Petnaest pobeda, sedam remija i devet poraza je njihov dosadašnji skor, uz šezdeset postignutih i četrdeset šest primljenih golova, i „nebesko plavi“ su sa prosekom od 3.4 gola po meču druga najefikasnija ekipa u Serie A over sezone.

Šareni rezultati na strani su ih odaljili od borbe za Ligu Šampiona, jer ipak dvadeset jedan osvojen bod na strani u šesnaest mečeva na strani nije dovoljan, naročito ako imamo u vidu da se za Ligu Šampiona bore ekipe kao što su Juventus i Napoli.

Poraz od Rome rezultatom 3:0 kao da ih je trgnuo, pa smo u pobedi protiv Sassuolo-a mogli videti znatno energičniji Lazio, koji ipak nije uspeo da sakrije defanzivne mane i primio je gol u poslednjim trenucima meča.

Igra u odbrni je ahilova peta Rimskog kluba ove sezone, tako da nas neće začuditi ako autsajder Genoia čak i pobede na sutrašnjem meču. Kako se očekuje da će konkurenti u borbu za Evropu ( Atalanta i Roma ) trijumfovati u svojim mčevima, Lazio je u situaciji da sutra „mora“ uzeti tri boda i nastaviti trku sa pomenutim ekipama, pa stoga očekujemo da će opravdati epitet veoma efikasne ekipe.

H2H

Devet od poslednjih deset međusobnih duela ovih timova je završeno sa najmanje tri postigntua gola, a u prvom ovosezonskom meču je Lazio kod kuće bio uspešniji rezultatom 3:1.

Povrede i izostanci

Genoa: Buksa, Cambiaso, Czyborra, Rovella i Vanheusden su pod znakom pitanja za nastup na sutrašnjem meču.
Lazio: Anderson.

Prognoza

Sutra nas očekuje duel dve ekipe sa dijametralno suprotnim pristupom i stilom igre, obzirom da se Genoa veoma muči u napadu, dok je Lazio izrazito napadačka ekipa. Genoa je na poslednjh pet mečeva postigla i primila po svega jedan gol, a takav način igre će ih jako teško sačuvati u ligi.

Vreme im curi, moraju napasti, a bodovi protiv timova kao što je Lazio se ne osvajaju bunker igrom. Lazio je ekipa koja svakom protivniku može dati gol, a isto tako može primiti gol od neuporedivo slabijih protivnika, što im je najveća mana ove sezone.

Jure Evropu, i kako su sami kovači svoje sreće, sutrašnji meč bi mogao mnogo toga odlučiti što se tiče njihovog plasmana na kraju sezone.

Međusobni dueli Genoe i Lazia su tradicionalno efikasni, a uzevši sve gore navedeno u obzir, jednostavno moramo uzeti koeficijent 1,88 na igru da će u oba poluvremena biti postignut po najmanje jedan gol, koji se inače nalazi u ponudi sportske kladionice 22bet .

Prognoza: Goals to be scored in both halves

Kvota: 1.88

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan