Geylang – Albirex Niigata: Analiza utakmice 

MilosNS
22 svibnja, 2021
377 Views
Geylang – Albirex Niigata

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra redovno kolo prve lige Singapoura, koja se odvojila kao jedna od najefikasnijih liga na svetu trenutno. Na stadionu Town Square u Singapuru sastaju se Geylang i Albirex Niigata.

Geylang

Domaća ekipa nikako nije dobro krenula u novu sezonu , pošto nakon 10 kola imaju svega dve pobede, jednu nerešenu i čak sedam poraza, uz vrlo lošu gol razliku od 14 postignutih i čak 29 primljenih golova što ih čini drugom najlošijom odbranom u ligi.

Albirex Niigata

Gosti se sa druge strane nalaze ne impresivnoj drugoj poziciji i nakon deset susreta još nisu osetili gorčinu poraza, pošto imaju sedam pobeda, tri nerešen i nula poraza, uz odličnu gol razliku od 25 postignutih i samo 8 primljenih golova. Oni su bez ikakve sumnje najbolja odbrana lige do sada, te je jasno zašto su favoriti na ovom meču.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova, jer treneri sakrivaju svoje karte.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 60 puta i ono što je jasno iz istorijskih rezultata je činjenica da su gosti mnogo puta pobedili.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Albirex Niigata -0.75AH (da gosti pobede na meču sa više od jednog gola razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.88 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.