Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers – G2 Tipovi, savjeti i kvote 05.05.2023

Dusan
4 svibnja, 2023
951 Views
Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers

Polufinale Zapadne konferencije između Warriorsa i Lakersa sa razlogom ima epitet jednog od najpopularnijih sportskih događaja u ovoj godini.

Po mnogima poslednji playoff duel dvojice igrača koji su obilježili eru moderne košarke, Lebrona i Stepha, najboljeg strijelca i šutera u istoriji NBA lige.

Lebron i ekipa za sada vode 1-0 i jedan korak su bliži velikom finalu!

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate. 

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara 

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Golden State Warriors

Aktuelni šampioni, Golden State Warriorsi, nisu dobro startovali polufinalnu playoff seriju protiv Lakersa, poraženi su na domaćem terenu, međutim ako smo nešto naučili iz ove, ali i prethodnih sezona, Warriorse nikad ne možemo otpisati…

U prethodnoj playoff  rundi Warriorsi su igrali protiv izuzetno nezgodnih i motivisanih Kingsa, gubili su 2-0 u seriji, potom vratili brejk i imali meč loptu na domaćem terenu koji nisu iskoristili, da bi na kraju u “Game 7” pred nikad boljom atmosferom u Golden 1 Centru potpuno demolirali domaći tim.

Ekipa Steva Kerra je izuzetno uigrana mašinerija, godinama su zajedno, uz kvalitetne mlade igrače, nikad ih ne možete otpisati iz borbe za sam vrh.

Warriorsi su izgubili prvi meč na domaćem terenu, da ne bi opet došli u neizglednu poziciju ovo je praktično must win situacija i novi brejk Lakersa znatno bi otežao stvari za Golden State.

Poraz u prvoj utakmici može se pripisati i umoru, igrači nisu imali mnogo vremena da se u potpunosti oporave nakon iscrpljujuće serije sa Kingsima, ali sada je potrebna reakcija, dupli poraz na startu značajno bi zakomplikovao situaciju

Los Angeles Lakers

Lakersi su na polovini regularne sezone bili na ivici ponora, razni novinari davali su im manje od 1% šansi za playoff, međutim Lebron i ekipa pokazali su reakciju i zaigrali mnogo bolje kada je bilo najbitnije.

Ako gledamo eliminaciju fazu, za Lakerse je play-in turnir bio veća prepreka, jer su nakon velikog preokreta i produžetaka u duelu sa Timberwolvesima uspjeli da obezbjede playoff.

U prvoj playoff fazi ili ti četvrtfinalu, dočekali su ih Grizzliesi koji su bili drugoplasirana ekipa u regularnom djelu, međutim Lakersi su dominantno sa 4-2 u seriji i +40 razlike u poslednjoj utakmici zakazali polufinalni duel Zapadne konferencije.

Polufinale je krenulo sjajno po tim iz Los Angelesa, uspjeli su da ostvare brejk nakon poprilično dobrog izdanja u utakmici broj jedan protiv Warriorsa.

H2H

03.05.23 Golden State Warriors-LA Lakers 112:117

05.03.23 LA Lakers-Golden State Warriors 113:105

24.02.23  LA Lakers-Golden State Warriors 124:111

12.02.23 Golden State Warriors-LA Lakers 103:109

Povrede i izostanci: 

Golden State Warriors: P. B. Jr (?), A. Iguodala, R. Rollins

Los Angeles Lakers: L. James (?), A. Davis (?), M. Bamba (?)

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 05.05.23 03.00h

Tip: Golden State Warriors – 4.5
Kvota: 1.76
Kladionica: 22bet

Golden State je više puta bio u ovakvoj situaciji gubitka domaćeg terena, međutim dupli poraz na svom parketu značajno bi zakomplikovao situaciju, ako uzmemo u obzir da su Lakersi poprilično dominantni u svojoj dvorani.

Smatramo da će Curry i ekipa pokazati reakciju, odbraniti domaći teren u drugoj utakmici, jer nas potom očekuju dva duela u Los Angelesu u čuvenom Staples Centru.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan