Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies: Tipovi, savjeti i kvote – 08.05.2022.

Dusan
6 svibnja, 2022
514 Views
Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies

Jedan od najboljih igrača Memphis Grizzliesa je suspendovan za utakmicu broj tri, ali to ne mora nužno umanjiti njihove šanse za pobjedu u trećoj utakmici serije koja će se igrati u San Franciscu.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Golden State Warriors

Golden State Warriorsi su uspjeli u Memphisu da uzmu jednu pobjedu iz dva odigrana i meča i sada su oni ekipa koja ima prednost domaćeg terena. Pokušaće u naredna dva susreta pred svojim navijačima da zabilježe dvije pobjede i tako dođu nadomak finala Zapadne konferencije.

Klay Thompson se dosta mučio sa šutem u posljednje vrijeme, ali su zato Steph Curry i Jordan Poole odigrali izvaredne utakmice i najzaslužniji su za sve dobre igre Warriorsa u dosadašnjem dijelu doigravanja. Steve Kerr je dobio odlične minute od mladog Jonathana Kuminge u prve dvije utakmice, a Andrew Wiggins je bio na svom standardnom nivou.

Warriorsi će sigurno pokazati još bolje izdanje u San Franciscu nego što je to bio slučaj u Memphisu i ukoliko defanzivno odgovore još bolje, oni će biti ti koji će se za sve pitati na parketu. Nakon što  dvije godine nisu igrali u doigravanju zbog velikog broja ozljeda, sada su svi na okupu i cilj je da ponovo budu contenderi za titulu.

Memphis Grizzlies

Pravi triler od serije prepun preokreta i iznenađenja su odigrali Memphis Grizzliesi protiv Minnesota Timberwolvesa u prvoj rundi doigravanja Zapadne konferencije. Grizzliesi su uspjeli da dobiju seriju u šest utakmica i sada će probati da naprave još jedan iskorak. Iz godine u godinu, tim predvođen glavnim trenerom Taylorom Jenkinsom pravi sve bolje i bolje rezultate.

Prošle sezone su ispali u prvoj rundi od Utah Jazza, a sada su stigli do polufinala konferencije. S obzirom da su temelj tima mladi igrači, nema nikakve dileme da će Grizzliesi u narednih deset godina konstantno biti u vrhu Zapada ako zadrže ekipu na okupu.

Ja Morant je već sada jedan od najboljih igrača u NBA, Desmond Bane je napredovao značajno ove sezone, a Dillon Brooks i Jaren Jackson su u više navrata pokazali kakav potencijal posjeduju. Čini se da Grizzliesima nedostaje još nekoliko veterana koji znaju kako se osvajaju titule jer sve ostalo je tu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Nakon dvije utakmice u ovoj seriji, rezultat je 1-1. U regularnoj sezoni su Warriorsi i Grizzliesi igrali četiri puta jedni protiv drugih i bilo je 3-1 za Grizzliese. Zanimljivo, ovi timovi su igrali međusobno prošle godine u play-in utakmici kada su Grizzliesi priredili veliko iznenađenje i izbacili Warriorse u San Franciscu.

Očekivani sastavi

Andre Iguodala i Gary Payton zbog ozljeda neće igrati u naredna dva meča u San Franciscu. Steven Adams se vraća u sastav Grizzliesa, ali je Dillon Brooks suspendovan za ovaj meč.

Prijedlog za klađenje

Tip: Memphis Grizzlies +8
Kvota: 1.76
Kladionica: 22Bet

Grizzliesi će biti oslabljeni zbog toga što Brooks ne može igrati, ali on nije odigrao dobro u prvom meču, tako da to ne mora nužno biti loša stvar. Warriorsi su bolja ekipa i vjerovatno će povesti sa 2-1 u seriji, ali hendikep od osam poena je preveliki. Više je vjerovatno da će se pobjednik odlučivati u posljednjih par minuta.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan