Grodig – A. Salzburg: Analiza utakmice

Sportske
23 kolovoza, 2021
484 Views
grodig vs austria

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Austrijske Regionalne Lige Zapad, gde se u okviru sedmog kola sastaju ekipe Grodig i A.Salzburg.

Grodig

Domaća ekipa se nakon šest kola nalazi na poslednjoj poziciji tabele, sa jednom pobedom, jednim remijem i čak šest poraza, uz zabrinjavajuću gol razliku od 5 postignutih i 14 primljenih golova. Ono što je jasno na samom startu sezone je činjenica da će se ekipa Gordiga boriti za opstanak, pošto naprosto nemaju kvaliteta za nešto više. Na domaćem terenu imaju 1-1-1 skor sa 3 postignuta i 6 primljenih golova.

A.Salzburg

Gosti sa druge strane predstavljaju možda i najbolju ekipu Regionalne lige Zapada u ovom momentu, pošto se nalaze na prvoj poziciji sa tri pobede, jednom nerešenom i dva poraza i gol razlikom od 12 postignutih i 7 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i rezultati su šareni.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja nije duel podjenakih ekipa, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS NO (da obe ekipe ne postignu pogodak na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.18 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske