Gruzija vs. Hrvatska: Tipovi, savjeti i kvote 27.06.2022.

Dusan
27 lipnja, 2022
663 Views
Gruzija vs Hrvatska

Za prolaz u četvrtfinale i okršaj sa starim rivalom Srbijom, hrvatski će vaterpolisti prvo morati preko Gruzije u osmini finala. Mnogi otpisuju Gruzijce i već najavljuju “balkanski klasik” protiv srpske reprezentacije, ali mi se nikako slažemo s procjenama lokalnih medija koji izgleda nisu uopće bacili pogled na gruzijsku reprezentaciju.

Zato smo mi tu da vam pomognemo izbjeći zamke kod klađenja na ovaj meč koji može biti i više nego problematičan za Hrvate.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo. Svaki dan naši eksperti demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu. Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Gruzija

Gruzijci mogu biti jako opasni i nikako ih se ne smije podcijeniti. Kvalitetom su sigurno ispod hrvatske vrste, ali ono što su hrvatska javnost i mediji propustili jest proučiti njihov sastav koji skriva neke jako dobre i kvalitetne igrače.

Prvenstveno tu mislimo na neka od imena iz našeg podneblja poput Marka Jelače, Dušana Vasića, Jovana Sarica kao i naturaliziranog Talijana Fabija Baraldija.

Pobjeda protiv Gruzije već se slavi, ali to nikako ne može biti slučaj jer Hrvate čeka iznimno težak i napet meč koji bi mogao biti odlučen u samoj završnici. Gruzija nije slučajno svladala Brazil na otvaranju(14:10) i onda zadala velike glavobolje Crnogorcima koji su na iskustvo ipak došli do minimalne pobjede(10:9).

U zadnjem kolu Gruzijci su pružili dobar otpor domaćinu i jednom od glavnih favorita Mađarskoj koja je slavila s 18:14.

Hrvatska

Hrvatska je Gruzijce dobivala velikim razlikama u prijašnjim međusobnim susretima, ali sad je situacija dijametralno suprotna. Gruzijski su vaterpolisti daleko najugodnije iznenađenje turnira i mogli bi Hrvatima stvoriti velike probleme.

Slično kao i kod rukometa, vaterpolo se jedino pokriva i prati tokom velikih natjecanja pa onda javnost ostane u čudu kad Hrvatska gubi na poluvremenu od Japana u zadnjoj utakmici grupne faze. Sada se već glamurozno najavljuje veliki derbi sa Srbijom i “peče se ražanj dok je zec još u šumi”.

Glavni razlog ovome jest to što naši novinari sportove poput rukometa i vaterpola ne prate regularno pa onda proglase gruzijsku vrstu, koja je umalo svladala Crnogorce, amaterima i ekipom za nekoliko klasa ispod Hrvatske.

Prijedlog za klađenje

U završnici grupne faze Hrvatskoj je trebala pobjeda s visokom razlikom protiv Japana kako bi izbjegli igranje dodatne eliminacijske runde. Situacija je izgledala alarmantno na poluvremenu, no nakon teških riječi u svlačionici hrvatski su se vaterpolisti probudili i došli do rutinske 21:13 pobjede.

Gruzija je sigurno najteži protivnik s kojim se sreću nakon otvaranja i okršaja s Grčkom. U slučaju da se desi iznenađenje svi će ponovno ostati u čudu jer je pobjeda već unaprijed upisana.

Naš portal je jedinstven po tome što ima specijalizirane stručnjake za gotovo sve sportove od šaha do boksa pa kod nas možete pronaći i jedinstvene autorske analize s informacijama i komentarima koji se ne mogu nigdje drugdje naći.

Zato nemojte vjerovati nepripremljenim lokalnim medijima, već svoje povjerenje kod oklada dajte našim stručnjacima koji već dugi niz godina detaljno prate svoje lige i sportove.

Datum i vrijeme: 27.06.2022. 15:30 CET

Tip: Hendikep 1 (+5.5)

Kvota: 1.71

Kladionica: 22Bet

Ukoliko nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje Sportske-kladionice portala od 100% na iznos uplate do 122 .

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan