Guayaquil City – Mushuc Runa: Analiza utakmice

MilosNS
28 svibnja, 2021
381 Views

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za subotu 29.05.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola prve lige Ekvadora, gde se u gradu Guayaquil sastaju istoimena ekipa i gosti ekipa Mushuc Runa.

Guayaquil

Teška je ova sezona za domaću ekipu koja tavori na poslednjoj poziciji šampionata i pored činjenice da su na nekoliko utakmica prikazali prilično impresivne partije. Tu pre svega mislimo na utakmicu kada su hrabro odigrali 2-2 protiv ekipe LDU Quita. Na domaćem terenu imaju skor od 2 pobede, 1 nerešene i 3 poraza uz gol razliku od 10 postignutih i 12 primljenih pogodaka.

Mushuc Runa

Gostujuća ekipa se nalazi na odličnoj četvrtoj poziciji šampionata, a na gostovanjima imaju skor od 4 pobede, 1 nerešene i 1 poraza i gol razliku od 9 postignutih i samo 5 primljenih pogodaka. Oni na gostovanima igraju malo zatvorenije, ali imajući u vidu da su favoriti na ovom susretu smatramo da bi trebali da krenu u ofanzivnoj formaciji.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta jedna protiv druge, ono što je posebno zanimljivo je činjenica da su na poslednjih šest susreta išli čak četiri puta na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.