Heroic vs Vitality: Tipovi, savjeti i kvote 05.02.2024. 13:30

Josip
4 veljače, 2024
100 Views
Vitality vs Heroic

Prvi veliki turnir ove sezone je započeo odličnim susretima u subotu, a isto tako, dogodilo se i nekoliko iznenađujućih rezultata. Heroic je svoj nastup na IEM Katowice 2024 započeo protiv G2 protiv kojeg su poraženi sa 2-1, dok je Vitality iznenađujuće nadigran od momčadi ENCE sa identičnim rezultatom.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitateljima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitateljima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Heroic

Kada je krenula pick/ban faza za susret Heroica i G2, nitko nije mogao ni pomisliti što će se desiti. Heroic je izabrao Overpass za prvu mapu, dok je G2 izabrao Anubis, a za decider je ostao Nuke.

No, nijedna ekipa nije uspjela obraniti svoj pick u regularnom dijelu susreta, jer je G2 slavio nakon produžetaka Overpassu sa 16-13, dok je s druge strane, Heroic slavio na Anubisu sa identičnim rezultatom.

Otišlo se na Nuke, odlučujuću mapu, gdje je rezultat nakon poluvremena bio izjednačen (6-6). No, onda je G2 prešao na CT stranu i demonstrirao silu sa rezultatom 7-0, čime je rezultat na Nukeu završio sa 13-6. U momčadi Heroica, samo je Nico ‘nicoodoz’ Tamjidi imao pozitivan K/D – 1.21, što nije dovoljno za pobjedu protiv raspoloženog G2.

Heroic postava: NertZ, TeSeS, nicoodoz, sjuush, kyxsan.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Vitality

Dok je Heroicu slabo tko davao šansu za pobjedu protiv G2, Vitality, kao prvoplasirana ekipa svijeta, je bio apsolutni favorit u otvarajućem susretu skupine B protiv ENCE-a. No, već se na prvim minutama na serveru vidjelo da Vitalityju uopće neće biti lako.

ENCE je obranio svoj pick na Vertigu sa 13-6, dok je Vitality predvođen apEX-om slavio na Anubisu sa još uvjerljivijim rezultatom – 13-4.

Odlučujuća mapa, kao i u susretu G2 i Heroic, bio je Nuke. Vitality je susret započeo na CT strani, što se smatra jačom stranom na ovoj mapi, no jednostavno nisu imali rješenja za napadačke taktike ENCE-a.

Na pauzu su otišli sa rezultatom 3-9, da bi na kraju susret završio sa 8-13 za ENCE. I upravo zahvaljujući tom rezultatu, Vitality će morati kroz donji dio baraža do slave, ukoliko do nje dođu.

Vitality postava: apEX, ZywOo, flameZ, Spinx, mezii.

H2H

Posljednji put, ove dvije momčadi su se srele u finalu IEM Rio 2023, gdje je Vitality slavio sa 2-0 (Vertigo – 16-13, Inferno – 16-12).

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 05.02.2024; 13:30

Tip: Više od 2.5 mape (O2.5)

Kladionica: 22bet

Tečaj: 2.20

S obzirom na prikazanu igru Heroica protiv G2, te Vitalityja protiv ENCE, mogli bismo očekivati da će svaka momčad obraniti svoj odabir mape u ovom meču, te da će se susret odlučiti na odlučujućoj mapi.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „kladionica.biz“ portala od 100% na iznos uplate do 400€.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

👉 Sportski Insajder FPL
Author Josip