HNL Tiket 15. kolo – 29.10. – 30.10.2022.

Antonio002
28 listopada, 2022
739 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Pred nama je novo 15. HNL kolo koje nudi mnoštvo vrijednosnih opcija za klađenje. Mnoge od njih nemaju potencijal za single okladu, pa smo uz svakodnevni Tiket Dana za ovaj vikend pripremili i poseban HNL tiket kojim nastojimo ostvariti dodatnu zaradu.

Osijek vs Dinamo Zagreb, subota 29.10., 17:30h

Za derbi kola morali smo pronaći mjesta na našem tiketu jer su kladionice po našem mišljenju precijenile tečajeve za kombinacije s golovima.

U našoj analizi dana nalazi se riskantnija kombinacija koja nam dozvoljava do maksimalno dva pogotka, dok na vikend tiketu kombiniramo puno sigurniju koja nam daje veći komfor i prostor od gola više.

Zbroj manje od 3.5 golova (1.26)

Lokomotiva vs Hajduk Split, nedjelja 30.10., 15:00h

Kad se Hajduk oprostio od Valdasa Dambrauskasa, nismo mislili da ćemo krajem desetog mjeseca pisati da je novi trener Mislav Karoglan još uvijek bez poraza. Hajduk ne igra bajno i atraktivno, ali najbitnije je da su rezultati tu.

Već smo puno puta ove sezone ustvrdili da se u današnjem svijetu nogometa ne gleda dojam, već pamti rezultat. U srijedu protiv Gorice dojam ponovno nije bio na razini, ali Splićani su na kraju stigli do bodova i pritom izgubili najveću zvijezdu i najboljeg igrača.

Hajduk na noge Lokosima stiže bez Marka Livaje, a koliko bi njegov izostanak mogao biti problematičan najbolje sugerira podatak da je splitski klub od njegovog dolaska odigrao pet utakmica bez njegove prisutnosti i samo jednom slavio.

Tim 2, Rezultat + Zbroj Tim 2 ne gubi i zbroj < 4.5 – Da (1.34)

Gorica vs Slaven Belupo, nedjelja 30.10., 17:30h

Nakon medijskih špekulacija da je Igor Angelovski na rubu otkaza i da će mu se o sudbini odlučivati na temelju rezultata iz okršaja s Hajdukom i Belupom, uprava Gorice demantirala je sve navode i dala bezrezervnu podršku svome treneru.

Trenutno se Goričani nalaze prikovani za dno tablice s tek šest bodova iz 14 kola, a novi poraz stigao je prije par dana na Poljudu. Domaći klub nalazi se u vrlo teškoj situaciji, a koliko su im nasušno potrebna tri boda sugeriraju i tečajevi.

Mi pak smatramo da dupla šansa na Belupo s tečajem od čak 1.77 ima sjajnu vrijednost. Iako ne igraju s idealnim sastavom, Koprivničani su se oporavili i stabilizirali s dvije uzastopne pobjede pa ćemo ovog puta ići “against the public”.

Dupla šansa X2 (1.77)

Ukupni koeficijent: 3.00

Kladionica:  22Bet

Ukoliko nemate otvoren račun kod 22Bet kladionice, nudi vam se mogućnost preuzimanja sjajnog BONUSA DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002