HNL Tiket 17. kolo – 12.11. – 13.11.2022.

Antonio002
11 studenoga, 2022
787 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket svakog vikenda, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Slaven Belupo vs Hajduk Split, subota 12.11., 17:30h

Sve detalje vezane uz okršaj Belupa i Hajduka možete pronaći u našoj analizi dana. Kao i obično naš HNL tiket omogućava nam da kombiniramo sigurnije opcije iz naše single oklade, a ovog smo se puta odlučili za kombinaciju da Hajduk ne gubi i da nećemo vidjeti više od ukupno četiri pogotka na susretu.

Tim 2, Rezultat + Zbroj Tim 2 ne gubi i zbroj < 4.5 – Da (1.30)

Šibenik vs Osijek, nedjelja 13.11., 15:00h

Šibenik je nakon gotovo mjesec dana i slavlja kod niželigaša iz Poreča u kupu upisao pobjedu, doduše ponovno u kupu protiv fenjeraša lige Gorice, no ipak su osjetili kako je to pobijediti prvoligaški klub nakon više od tri mjeseca.

Za kraj polusezone na domaćem terenu imaju nezahvalan zadatak protiv ekipe koja je u zadnje vrijeme preuzela epitet najugodnijeg iznenađenja lige od Varaždina. Ipak, s obzirom na kvalitetu Osijeka ne možemo reći da ih njihov rezultatski oporavak čini najugodnijim iznenađenjem jer su rezultati u eri nakon Bjelice i očekivani.

Šibenik danas kao i obično očekujemo u defanzivnom izdanju, a iako Osječani malo kašljucaju u obrambenom segmentu u zadnjim utakmicama, danas bi trebali stići barem do boda u susretu s maksimalno pet pogodaka.

Tim 2, Rezultat + Zbroj Tim 2 ne gubi i zbroj < 5.5 – Da (1.29)

Rijeka vs Dinamo Zagreb, nedjelja 13.11., 17:30h

Nakon susreta na Rujevici, Dinamu i treneru Anti Čačiću napokon slijedi i više nego zasluženi odmor. Zaista je herojski zagrebački klub odradio ovu polusezonu, no moraju je i okruniti na pravi način s tri boda kod nestabilne i neprepoznatljive Rijeke.

Mislili smo da su Riječani pronašli recept početkom prošlog mjeseca, no pozitivan niz bio je samo privremen. Nova loša sekvenca riječkog kluba u pravom je smislu riječi kulminirala u kup okršaju kod Bijelog Brda prije nekoliko dana, kad je slavni klub s Kvarnera osramoćen i eliminiran iz kupa s 2:1.

Uvjerljivo slavlje Rijeke od čak 3:0 kod nabrušenog Varaždina u zadnjem ligaškom kolu ne smije nas zavarati. Stabilnost im je potpuno stran pojam ove sezone, a teško da će je pronaći protiv apsolutnog vladara hrvatskog nogometa koji je trenutno možda i za klasu bolju ekipa.

1×2 – 2 (1.47)

Ukupni koeficijent: 2.465

Kladionica:  22Bet

Najbolji ukupni tečaj za naše HNL kombinacije daje 22Bet kladionica, koja nudi odličan BONUS DOBRODOŠLICE s povratom do 100% do iznosa od 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002