HNL Tiket 19. kolo – 28.01. – 29.01.2023.

Antonio002
27 siječnja, 2023
794 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

Dinamo vs Lokomotiva, subota 28.01., 17:10h

U našoj subotnjoj HNL analizi dana  bavimo se aktualnim problemima u sastavu i upravi hrvatskog prvaka, koji u ovakvoj krizi nije bio još od 2005. godine kad su igrali u takozvanoj “Ligi za bedaka”.

Tim 1, Rezultat + Zbroj Tim 1 pobjeđuje i zbroj < 4.5 – Da (1.55)

Osijek vs Gorica, nedjelja 29.01., 15:00h

Na našem prošlom vikend listiću Osijek nas je razočarao protiv Rijeke, a moramo priznati da smo se i malo preračunali s njihovim kvalitetama u novoj polusezoni.

U međuvremenu su Osječani neshvatljivo prodali prvog vratara i povremenog reprezentativca u najboljim godinama Ivicu Ivušića u ciparski Paphos(!?).

Prije toga u Bundesligu je za po nama premalen novac otišao jedan od najtalentiranijih hrvatskih napadača Dion Beljo, a uz njega klub je napustio još jedan ključni igrač Laszlo Kleinheisler.

Ne znamo što se trenutno zbiva iza scena u Gradskom vrtu, no u svakom slučaju ono što se zbiva nije dobro. I sad u ovako lošem raspoloženju s navijačima za vratom Osijek mora tražiti tri boda protiv preporođene i pojačane Gorice. Gosti nakon svih promjena imaju kvalitetu da rutinski izbore ostanak, pa smo ih danas odlučili probati s hendikepom.

Hendikep 2 (+1.5) (1.38)

Istra vs Hajduk, nedjelja 29.01., 17:10h

Kladioničarski trendovi u Europi blago su na strani Istrana i to zbog dva razloga. Jedan je taj što igraju na domaćem terenu, a drugi novo pojačanje Darwin Matheus. Ipak, na azijskom je tržištu, koje je puno preciznije s okladama od europskog, situacija skroz drugačija.

Mi ćemo se prikloniti Aziji jer nam se Hajduk jako svidio u novom sistemu igre s Ivanom Lekom. Kada novi trener uvodi novu formaciju i filozofiju igračima, treba određeno vrijeme da stvari sjednu na svoje mjesto. Zato smo nakon što su Splićani pali u zaostatak protiv Šibenika mislili da će vrlo teško do punog plijena.

Oni su to ipak napravili paralelno s navikavanjem i definiranjem rola na travnjaku pa bi Hajduk iz kola u kolo samo trebao rasti.

1×2 – 2 (1.60)

Ukupni koeficijent: 3.422

Kladionica:  22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002