HNL Tiket 24. kolo – 04.03. – 05.03.2023.

Antonio002
3 ožujka, 2023
814 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

Varaždin vs Šibenik, subota 04.03., 16:00

Sve detalje o HNL utakmici dana u subotu možete saznati u našoj analizi. Za razliku od riskantnije single oklade, na našem vikend listiću imamo mogućnost osiguranja dvoznakom na Varaždin, koji bi trebao obraniti prednost domaćeg terena.

Dupla šansa – 1x (1.24)

Hajduk vs Lokomotiva, nedjelja 05.03., 15:00

Samo tri dana nakon teškog poraza u derbiju Hajduk se sjajno oporavio na zahtjevnom gostovanju kod Osijeka i izborio polufinale kupa. Splićani su imali kontrolu utakmice i onda primili kasni pogodak, no na kraju su zasluženo slavili u teškim trenucima za klub.

Situacija će biti dodatno stabilizirana domaćim slavljem nad uvijek okomitom i nepredvidivom Lokomotivom, koja kao i prethodne sezone ponovno ima najmanji broj remija u ligi što pokazuje njihov otvoreni i ofenzivni gard u igri.

Hajduk na raspolaganju nema idealan sastav i ne pamti po dobrom zadnji međusobni okršaj s Lokosima, no danas ima i više nego dobru šansu za nastavak oporavka u kombinaciji s barem dva pogotka za odličnih 1.96.

Tim 1, Rezultat + Zbroj Tim 1 pobjeđuje i zbroj > 1.5 – Da (1.96)

Dinamo vs Osijek, nedjelja 05.03., 17:30

U impresivnoj pobjedi u derbiju Dinamo je krasila poletnost i lepršavost u igri. Visoku razinu igre okrunili su s četiri pogotka protiv okrnjenog Hajduka i onda samouvjereni, ali i umorni ušli u četvrtfinalni kup ogled s Lokomotivom.

Gosti su već tradicionalno na Maksimiru prvaku zadavali glavobolje, ali na kraju je razlika u kvaliteti prevladala u korist domaćina. Sada Dinamu na noge stiže Osijek koji se čini kao nova dobra prilika za bodove.

Naime, gosti su se nakon turbulentnog početka i rastanka od Nenada Bjelice odlučili na novi trenerski rez te otpustili Renea Pomsa. Zamijenjen je poznatim licem jer se u Osijek u ulozi trenera vratio bivši igrač Borimir Perković. Sa svojim iskustvom dugoročno gledano čini se kao sjajno rješenje, ali u vatrenom krštenju u Zagrebu teško će preživjeti.

1×2 – 1 (1.45)

Ukupni koeficijent: 3.524

Kladionica:  22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002