HNL Tiket 33. kolo – 06.05. – 07.05.2023.

Dusan
5 svibnja, 2023
568 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

Rijeka vs Istra, subota 06.05., 19:10

Sve detalje vezane za derbi pod Učkom možete saznati ovdje. U našoj HNL analizi dana predlažemo riskantniju single opciju, dok se u sklopu našeg listića osiguravamo sigurnijom opcijom čiste jedinice na Rijeku.

1×2 – 1 (1.59)

Osijek vs Dinamo, nedjelja 07.05., 17:00

Igor Bišćan i nova garnitura na čelu novog-starog prvaka prošlog je tjedna osigurala naslov na Poljudu te na neugodno gostovanje na Gradski vrt stiže u potpunosti rasterećeno. S druge strane, Osječanima je u ovom trenu svaki bod bitan u europskoj borbi, a nalaze se i u jako dobroj formi.

S dvije vezane pobjede i “momentumom” na njihovoj strani tečajevi na Osijek su očekivano već u padu, a mi smo se odlučili prikloniti trenutnim kretnjama na tržištu te se odlučili za maksimalno osiguranje s azijskim hendikepom od +1 na domaće.

Hendikep 1 (+1) (1.55)

Lokomotiva vs Hajduk, nedjelja 07.05., 19:20

Lokomotiva i Hajduk zaokružit će 33. kolo zanimljivim okršajem u Zagrebu koji uvijek jamči vatromet golova i mnoštvo šansi te zanimljivih situacija.

Poznato je kad se ova dva kluba sretnu da golovi i prilike lete na sve strane, a kako je splitski klub osigurao drugo mjesto te Lokomotiva ostanak, ove nedjelje u jednoj rasterećenoj utakmici ponovno očekujemo over/više od 2.5 golova koji je prošao u zadnjih šest uzastopnih međusobnih duela ovih ekipa.

Zbroj više od 2.5 golova (1.88)

Ukupni koeficijent: 4.633

Kladionica:  22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan