HNL Tiket 34. kolo – 13.05. – 14.05.2023.

Antonio002
12 svibnja, 2023
513 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

Hajduk vs Osijek, subota 13.05., 17:00

Detaljnu analizu derbija 34. kola možete pronaći ovdje. U sklopu single oklade malo smo više riskirali dvoznakom na osječki sastav, dok nam naš vikend HNL listić omogućava osigurač u obliku hendikepa na goste.

Hendikep 2 (+1) 1.53

Varaždin vs Rijeka, nedjelja 14.05., 17:00

Uz Osjekov dvoboj na Poljudu, okršaj Varaždina i Rijeke najbitniji je u smislu europske borbe. S četiri boda zaostatka za Osijekom i šest za Rijekom, Varaždinci na domaćem terenu nemaju što kalkulirati te moraju napasti Riječane, koji se nalaze u blistavoj formi sa samo dva poraza u zadnjih deset kola.

Forma domaćih je pak bitno pala u zadnje vrijeme, no uspjeli su se donekle rekuperirati pobjedom kod Šibenika u posljednjem kolu. Vrlo težak meč za predviđanje pobjednika, no kako se domaći sastav mora otvoriti odlična vrijednost krije se u opciji oba daju gol.

Oba Tima zabijaju – Da (1.72)

Dinamo vs Šibenik, nedjelja 14.05., 19:10

U nevjerojatnom obratu u drugoj polusezoni, Šibenik se odjednom nalazi na dnu tablice u crvenoj zoni s dva boda zaostatka za Goricom i spasom od ispadanja. Slijedi im najnezahvalnija utakmica za vađenje kod aktualnog i novog prvaka, no u ovakvoj očajnoj situaciji za njih u kojoj nemaju što za izgubiti sigurno će skupo prodati kožu.

Do boda, odnosno bodova neće doći, no na raspolaganju imaju dovoljno da pokriju hendikep od 2.5 golova i otputuju s Maksimira s časnim porazom.

Hendikep 2 (+2.5) (1.51)

Ukupni koeficijent: 3.974

Kladionica:  22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002