Holandija – Španija: Analiza utakmice

Milos
10 studenoga, 2020
472 Views
nogomet tipovi

U nedelju je naša analiza koja je ujedno bila i Tiket Dana prošla i donela odličan profit, a nakon toga nismo tipovali dva dana, pošto je izbor utakmica bio vrlo nepovoljan. Danas počinju da se igraju internacionalne utakmice selekcija, te smo za vas izabrali jedan prijateljski meč, koji se igra u Amsterdamu i gde obe selekcije dolaze sa okrnjenim sastavima pošto em imaju važnija posla za neki dan, em je covid pandemija opet uzela maha.

Holandija nakon ove utakmice igra bitne susrete u Ligi Nacija gde igraju sa Bosnom i Hercegovinom, kao i sa uvek nezgodnom Poljskom. Ono što je sigurno je činjenica da na oba ta dva meča Holandija mora da ide na pobedu, te da im ova utakmica nikako nije prioritet. Ono što zadaje posebne probleme selektoru pred ovaj susret su i povrede, te je pitanje sa kojih 11 igrača će izaći na teren.

Njihovi protivnici, selekcija Španije sa druge strane iako je u poslednjim utakmicama bila imresivna, na poslednjem meču koji su odigrali izgubili su od selekcije Ukrajine u Kijevu, u meču gde to niko nije očekivao. Sada će četa selektora Luis Enriquea pokušati da popravi bledu sliku sa tog meča bez ikakve sumnje protiv rivala koji je opasniji od Ukrajine.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret te selektor Narandžastih ne može da računa na Virgil van Dijk, Jasper Cillessen, Matthijs de Ligt, Mohamed Ihattaren, Justin Bijlow, koji sus vi povređeni, dok Luis Enrique ne može da računa na Thiago Alcantara, Ansu Fati, Rodrigo Moreno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 12 puta do sada i rezultati su više na strani gostiju, pošto je domaća ekipa pobedila 5 puta, 1 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 6 puta. Što se golova tiče, bilo je šarenih rezultata, te se nećemo previše oslanjati na trendove.

Predlozi za tipovanje

Ovoga puta nećemo pratiti trendove nego gledamo kako ove selekcije igraju ove sezone. Obe ekipe imaju problematičnu odbranu i odlične napade, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS (da obe ekipe postignu pogodak), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos