Holger Rune vs. Marcos Giron – Tipovi, savjeti i kvote 28.06.2022.

Dusan
28 lipnja, 2022
446 Views

U jednom od najizjednačenijih mečeva prvog kola Wimbledona, sastaće se veliki talenat danskog tenisa Holger Rune i prekaljeni američki igrač Marcos Giron.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Holger Rune

Holger Rune je debitovao na ATP touru prije dvije godine, a već sada je uspio da se probije do 28. mjesta na rang listi. Do tako visokog plasmana je došao zahvaljujući plasmanu u četvrtfinale Roland Garrosa što je najbolji rezultat u njegovoj karijeri.

Na putu do najboljih osam u Parizu, eliminirao je igrače poput Denisa Shapovalova i Stefanosa Tsitsipasa, ali nije uspio da svlada Caspera Ruuda. Očekivanja u Danskoj su značajno porasla nakon toga, ali Rune nije odigrao dobro travnate turnire prije Wimbledona.

U Halleu je poražen od Pabla Carrena Buste, a u Eastbourneu je izgubio od domaćeg igrača Ryana Penistona. Može se konstatovati da trava ne odgovara Runeovom stilu igre, a trebaće mu i iskustvo igranja na ovoj podlozi jer je trava najzahtjevnija od svih podloga.

Ispred Runea će sigurno biti jedna blistava karijera jer ima potencijal za velike stvari, te će nastup na Wimbledonu biti samo dodatno sticanje iskustva, a ako se ukaže šansa da ostvari pobjedu protiv Marcosa Girona, nema dileme da će je znati iskoristiti.

Marcos Giron

Marcus Giron je ove godine došao do najboljeg rankinga u karijeri. Sredinom svibnja nalazio se na 49. mjestu iako je u periodu od veljače do kraja travnja imao čak osam uzastopnih poraza. Tada je zaigrao odlično na Mastersu u Rimu gdje je stigao do treće runde.

Giron voli da igra na ovoj podlozi i ona odgovara njegovom stilu tenisa. Odigrao je pet mečeva na pripremnim turnirima prije Wimbledona i zabilježio je dvije pobjede, ali u porazima od Felixa Augera-Aliassimea i Stefanosa Tsitsipasa je osvojio po jedan set.

Prošle godine, Giron je eliminiran u drugom kolu Wimbledona od Huberta Hurkacza i nada se da bi sada mogao makar da ponovi identičan rezultat. Holger Rune je odličan protivnik za prvo kolo jer u slučaju pobjede, Giron bi u drugom kolu igrao protiv Alexa Molčana ili Pedra Martineza, te bi imao veliku šansu da stigne do trećeg kola na ovom grand slamu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Holger Rune i Marcos Giron nikada nisu igrali međusobno, te će im ovo biti prvi okršaj do sada.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 28.06.2022 12:00 CET
Tip: Više od 38 gemova
Kvota: 1.71
Kladionica: 22Bet

Ovo je možda najizjednačeniji meč u prvom kolu Wimbledona. Rune je kvalitetniji tenisač sa puno većim potencijalom u karijeri, ali Giron ima više iskustva i bolje se snalazi na travi.

U takvim okolnostima, teško je povjerovati da će jedan od njih dvojice uspjeti da pobijedi u tri seta. Ako se za neki okršaj očekuje da ode u pet setova, to je onda ovaj, a marginu od 38 gemova bi mogli prebaciti i u četiri odigrana seta.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan