Hrvatska vs. Finska: Tipovi, savjeti i kvote 03.07.2022.

Dusan
3 srpnja, 2022
568 Views
Hrvatska vs Finska

Nakon teškog poraza u Ljubljani hrvatskim košarkaškima za prolaz u idući krug kvalifikacija treba pobjeda nad Finskom i slavlje Slovenaca u Švedskoj. Po nama itekako realan scenarij unatoč tome što je hrvatska vrsta stradala s čak 97:69 od strane Dončića i ekipe.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo. Svaki dan naši eksperti demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu. Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Hrvatska

Izbornik Damir Mulaomerović poraz u slovenskoj prijestolnici ne može pravdati na račun toga da se nisu odazvali neki od ključnih igrača. S iznimkom Darija Šarića, na raspolaganju je imao gotovo pa sve najbolje u ovom trenutku s dva aktualna NBA-ovca i još nekoliko bivših ili koji još uvijek pretendiraju na mjesto u najjačoj ligi svijeta.

Košarka je ipak timski sport u kome obrana, taktika i uigranost igraju ključnu ulogu, a protiv Slovenije od naših reprezentativaca nismo vidjeli nijedno od tog troje. Uigranost će trebati graditi, ali zasigurno se može odigrati na puno višem obrambenom nivou i s više želje i htijenja.

Prije nekoliko dana gledali smo kako nas Slovenci pretrčavaju i bacaju alley-oopove s majstorom Dončićem koji je kao i uvijek bio u svom elementu. Jasno je da se čak i s vrhunskom inidividualnom kvalitetom do rezultata ne može preko noći, ali hrvatski košarkaši sigurno imaju potencijal da odigraju puno bolje. Protiv Finske će biti “stani-pani” pa se nadamo da će uz domaću podršku isprati loš dojam iz Stožica.

Finska

Predvođeni svojom prvom violinom, NBA-ovcem Markkanenom, Finci su se prije nekoliko dana vratili iz ranog dvocifrenog zaostatka i na kraju razbili Šveđane s čak 16 razlike(85:69). Lauri Markkanen bio je nezaustavljiv s double-double učinkom i bit će glavna prijetnja u Rijeci.

Tom pobjedom Susijengi su rezervirali mjesto u idućem krugu kvalifikacija što bi ih neopterećene moglo učiniti još opasnijima. U prvom međusobnom ogledu našu su vrstu na svome parketu nadjačali sa 77:71, a tad su obje ekipe bile s bitno izmijenjenim sastavima bez glavnih NBA zvijezda.

Prijedlog za klađenje

Finci su na vrhu skupine sa samo jednim porazom u gostima kod Švedske tako da ih se mora maksimalno respektirati. Hrvatskim košarkaškima u obzir ne dolazi ništa osim pobjede pa se nadamo da ćemo na parket izaći u pravom izdanju s raspoloženim Bogdanovićem i dobiti ovaj krucijalan meč. Nadamo se i da će nam susjedi pomoći pa tipujemo da će Hrvatska pokriti zadani hendikep.

Datum i vrijeme: 03.07.2022. 20:00 CET

Tip: Hendikep 1 (-8.5)

Kvota: 1.83

Kladionica: 22Bet

Ukoliko nemate račun kod 22bet kladionice, imate mogućnost preuzeti nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 .

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan