Hrvatska vs. Francuska: Tipovi, savjeti i kvote 06.06.2022.

Dusan
6 lipnja, 2022
635 Views
Hrvatska vs. Francuska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Jedan od najzanimljivijih mečeva drugog kola ovosezonske Lige Nacija će biti odigran na stadionu „Poljud“ u Split-u, gde će reprezentacija Hrvatske dočekati aktuelne šampione – Francusku.

Hrvatska

Hrvatska je uz reprezentaciju Francuske glavni kandidat za osvajanje prvog mesta na tabeli, i očekivano je bilo da će takmičenje u grupi započeti laganom pobedom, ali se to ipak nije desilo.

Hrvati su Osijek-u dočekali reprezentaciju Austrija-e, i možemo reći da su doživeli pravi debakl. Iako su Hrvati imali značajno veći posed lopte, Austrijanci su bili mnogo opasniji, i uspeli su da postignu čak tri gola, i na taj način su naneli jedan od najbolnijih poraza reprezentaciji Hrvatske u poslednjih nekoliko godina.

Obzirom da je odigran tek jedan meč, Hrvati još uvek imaju sasvim dovoljno vremena da se konsoliduju, i verujemo da će kako vreme bude prolazilo biti sve bolji i bolji, ali će meč protiv Francuske verovatno biti odlučujući u borbi za osvajanje prvog mesta.

Iz tog razloga verujemo da će Hrvati odigrati mnogo agresivnije u odbrani i da će „čuvati rezultat“, obzirom da bi im i jedan bod u ovom trenutku odgovarao, a objektivno govoreći nemaju dovoljan kvalitet da bi ofanzivno parirali kvalitetnijem protivniku.

Francuska

Aktuelni šampioni su odbranu trofeja započeli šokantnim porazom, tako da se u stručnom štabu Francuske reprezentacije „upalio crveni alarm“.

Francuzi su pre tri dana kod kuće poraženi od reprezentacije Danske rezultatom 2:1, i nisu uspeli da iskoriste činjenicu da su igrali praktično u najjačem mogućem sastavu, a ni pomoć publike nije bila dovoljna.

Vremena za detaljniju analizu nije bilo, i već sutradan su morali krenuti prema Hrvatskoj, ali jedna stvar je sigurna – vreme je za reakciju.

Francuzi su bez ikakve sumnje još uvek glavni kandidati za osvajanje trofeja, ali će najpre morati da dođu do prve pozicije u grupi, tako da se pobeda u Split-u nameće kao imperativ.

Eventualni neuspeh bi u mnogome mogao zakomplikovati njihov položaj, naročito ukoliko Danska bude bila uspešnija od Austrija-e, tako da Francuzi praktično nemaju prava na grešku.

Značajna prednost za gostujući tim može biti činjenica da će reprezentacija Hrvatske verovatno biti oslabljena izostancima najverovatnije trojice igrača, što može u mnogome promeniti odnos snaga na terenu.

H2H

Francuska je trijumfovala na šest utakmica, dok su dve utakmice završene nerešenim rezultatom.

Povrede i izostanci

Hrvatska : Perisic, Gvardiol i Vrsaljko su neizvesni za nastup na meču.

France: Još uvek nije poznato da li će Varane i Mbappe biti spremni.

Očekivani sastavi

Hrvatska :
Livakovic – Juranovic, Vida, Caleta-Car, Barisic – Modric, Kovacic – Vlasic, Pasalic, Orsic – Kramaric.

Franuska:
Lloris – Kimpembe, L. Hernandez, Kounde – Clauss, Tchouameni, Rabiot, T. Hernandez – Griezmann – Benzema i Nkunku.

Hrvatska vs. Francuska Prognoza i Tip

Dve najkvalitetnije reprezentacije u grupi A su takmičenje u Ligi Nacija započele porazima, tako da bi vrlo lako meč u Split-u mogao odrediti dalju sudbinu i jednih i drugih.

Francuska je u ovom trenutku kvalitetnija bez ikakve sumnje, ali su Hrvati mnogo puta u poslednjih nekoliko godina pokazali da se ne smeju olako potceniti, tako da očekujemo veliku borbu na terenu, i mnogo tenzija na samoj utakmici.

Potencijalni problem za domaći tim će biti ukoliko Vrsaljko, Perisic i Gvardiol ne budu u timu, što bi značilo da bi se Hrvati morali maksimalno podrediti defanzivi, i nadi da će uspeti da dođu do jednog osvojenog boda.

Francuzi su dobili ozbiljan „šamar“ pre tri dana, i mišljenja smo da će po svaku cenu želeti da se „iskupe“ za sramotan poraz od Danske, tako da očekujemo da će veoma brzo uspeti da nametnu željeni ritam, i da će konstantno „pretiti“ golu domaće ekipe.

Francuska je bliža pobedi u ovom trenutku, ali ipak verujemo da eventualna pobeda neće biti previše ubedljiva, obzirom da su Hrvati ekipa koja na domaćem terenu ne prima veliki broj golova.

06.06.2022 20:45

TIP: BET BUILDER

Over 0 goals in the match for both teams combined

Under 4 goals in the match for both teams combined

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan