Huddersfield Town vs. Nottingam Forest: Tipovi, savjeti i kvote 29.05.2022.

Dusan
29 svibnja, 2022
493 Views
Huddersfield Town vs. Nottingam Forest

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Stadion Wembley u Londonu će danas biti domaćin utakmice koji tradicionalno privlači puno pažnje, a to je finale plej ofa Championshipa, i oko 19:30 ćemo saznati koji će tim iduće sezone biti novi član najvišeg ranga Engleskog fudbala.

Huddersfield Town

Huddersfield se ove sezone kasno probudio, a lošiji rezultati iz prvog dela sezone su ih koštali direktnog plasmana u Premier League, pa su za ostvarenje tog cilja morali krenuti težim putem sa trećeg mesta na tabeli.

Na 46 odigranih mečeva su osvojili 82 boda uz gol količnik od 64 postignuta i 47 primljenih golova, a moramo pomenuti njihov učinak u poslednjih 15 kola gde su uspeli da osvoje čak 33 boda, i u dobrom ritmu su krenuli u borbu za plasman u Premier League.

U polufinalu su odigrali dve naporne i neizvesne utakmice protiv Lutona ( remi 1:1 u gostima i pobeda 1:0 kod kuće ), čiji su otpor u potpunosti uspeli da slome tek u 82. minutu revanša, kada je Jordan Rhodes pogotkom svom timu doneo finale.

Oba polufinalna meča su odigrali veoma strpljivo čekajući grešku protivnika, a uzimajući u obzir važnost ove utakmice, nema razloga da ne ponove „isti recept“ i protiv Nottingam-a.

Nottingham Forest

Popularni „Šumari“ su ove sezone uspeli da naprave značajan iskorak, i možemo reći da se velika borbenost i agresivnost tokom čitave sezone ipak isplatila. Ekipa Nottingham-a je ove sezone uspela da ostvari 23 pobede, 11 remija i 12 poraza, što je bilo dovoljno za 80 osvojenih bodova i četvrto mesto na tabeli.

Moramo pomenuti i činjenicu da je Nottignham Forest ekipa sa drugim najboljim defanzivnim učinkom u ligi, obzirom da su na 46 odigranih mečeva primili samo 40 golova, što svakako nije za potcenjivanje.

U polufinalu su uz mnogo sreće uspeli da eliminišu Sheffield United, obzirom da su u revanšu veoma lako uspeli da prokockaju prednost iz prve utakmice ( pobedili 2:1 u prvom meču u gostima, izgubili 2:1 kući ), i plasman u finale su izborili tek nakon jedanaesteraca.

U ova dva meča ( naročito u revanšu ) je delovalo kao da fudbaleri Nottingham-a imaju strah od uspeha, obzirom da su napravili nekoliko zaista početničkih grešaka koje su ih mogle skupo koštati. Moraće se trgnuti i mnogo ozbiljnije pristupiti ovom meču ukoliko žele da se vrate u elitu nakon veoma dugog čekanja.

H2H

30.12.21 CHA Nottingham – Huddersfield 0:1

18.09.21 CHA Huddersfield – Nottingham 0:2

Povrede i izostanci

Huddersfield: Aarons, Pearson, Schofield, Vallejo i Turton.

Nottingham Forest: Grabban i Love.

Očekivani sastavi

Huddersfield Town:
Nicholls – Lees, Hogg, Colwill – Pipa, Russell, O’Brien, Toffolo – Sinani, Ward i Thomas.

Nottingham Forest:
Samba – Worrall, Cook, McKenna – Spence, Yates, Garner, Colback – Zinckernagel; Davis i Johnson.

Huddersfield Town vs. Nottingam Forest Prognoza i Tip

Danas nas očekuje veoma uzbudljiva utakmica koja ima veći nagradni fond od finala Lige Šampiona ( neverovatno ali istinito ), obzirom da pobednik ovog duel dobija nagradu od 85 miliona funti za plasman u Premier League i dodatnih 80 miliona funti ako uspe da izbegne ispadanje iz lige u narednoj sezoni.

Više nego dovoljno motiva da obe ekipe odgraju maksimalno koncentrisano i borbeno, i u ovom trenutku je veoma teško prognozirati pobednika ovog meča.

Obe ekipe poseduju gotovo podjednak kvalitet, igraju čvrsto u odbrani ( Nottignham Forest je obejktivno gledano kvalitetniji po tom pitanju ), i uzimajući u obzir važnost meča, očekujemo veoma oprezan pristup, jer bi svaka greška mogla da ima ogromne posledice.

Moramo spomenuti i činjenicu da je sedam od poslednjih devet finala Championshipa završeno sa manje od 2.5 postignuta gola, tako da je po našem mišljenju najrealnije da se ovaj duel završi sa jednim ili najviše dva postignuta gola. Blagu prednost dajemo Nottignham Forestu.

TIP: Under 2.5

Kvota: 1.61

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan