Igokea vs Cedevita Olimpija: Tipovi, savjeti i kvote – 04.05.2022.

Dusan
3 svibnja, 2022
779 Views
Igokea vs Cedevita Olimpija

Iako je igrala bez svog kapetana u prvom meču, Cedevita Olimpija je rutinski savladala Igokeu u Ljubljani i sada će u Laktašima pokušati da završi ovu seriju i prođe u polufinale.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Igokea

Nakon što je prošle sezone Igokea izborila nastup u doigravanju ABA lige po drugi put u klupskoj povijesti, tim predvođen trenerom Draganom Bajićem je isto učinio i ove takmičarske godine. Na ruku im je išlo to što je regionalno natjecanje povećalo broj učesnika plej-ofa sa četiri na šest pošto su „Igosi“ regularni dio sezone završili na petoj poziciji.

Ipak, i ovaj rezultat je više nego dobar pogotovo ako se zna da pomenuti Bajić dva mjeseca nije vodio tim zbog operacije leđa, a do tada najbolji igrač Markel Starks je otišao u Fenerbahče u siječnju.

Igokea nije dovodila zamjenu za Starksa nego je veću ulogu u napadu dobio James Robinson, dok je mladi Dalibor Ilić nastavio sa impresivnim partijama i svojim napretkom. Marko Jošilo je stagnirao u odnosu na prošlu sezonu, a ni mladi Aleksa Radanov nije pokazao sav potencijal koji posjeduje.

Ipak, Igokea je protivnike lomila timskom odbranom, a ne inidividualnim kvalitetom i to je recept pomoću kojeg će pokušati da sruše i Cedevita Olimpiju u Laktašima.

Cedevita Olimpija

Rukovodstvo Cedevita Olimpije je u prvom dijelu sezone napravilo potez kakav se skoro nikad ne viđa u europskoj košarci. Nakon katastrofalnog starta, odlučili su da zadrže trenera Juricu Golemca, a otkaz su dobila četiri igrača.

Umjesto njih, stigli su Alen Omić, Zoran Dragić i Yogi Ferrell i Cedevita Olimpija je zaigrala najbolje od prelaska kluba iz Zagreba u Ljubljanu. Od siječnja do travnja, imali su 18 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima ne računajući mečeve u prvenstvu Slovenije gdje su igrali sa juniorima i rezervistima.

U Eurocupu su na dominantan način porazili Turk Telekom u osmini finala, međutim kada su ih svi vidjeli u velikom finalu poslije ispadanja Partizana, dželat beogradskih crno-bijelih Bursaspor je porazio i Cedevita Olimpiju u Ljubljani i tako im okončao snove da mogu doći do Eurolige kroz to natjecanje.

Sada je potpuni fokus na ABA ligi gdje do pehara moraju preskočiti tri stepenice, a nakon pobjede u prvom meču protiv Igokee, veoma su blizu da stanu na megdan Crvenoj zvezdi u polufinalu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Tri puta su ova dva kluba igrala međusobno ove sezone i Cedevita Olimpija je ostvarila tri dvoznamenkaste pobjede. Igokea je početkom posljednje četvrtine prišla na minus pet u Ljubljani, ali onda su domaći dodali gas i riješili pitanje pobjednika.

Očekivani sastavi

Igokea kompletna dočekuje ovaj susret, dok je Jaka Blažić upitan kod Cedevita Olimpije nakon što je propustio prvi meč u ovoj četvrtfinalnoj seriji.

Prijedlog za klađenje

Tip: Igokea +4.5
Kvota: 1.73
Kladionica: Meridianbet

Igokea igra mnogo bolje na domaćem terenu i prošle godine su takođe u doigravanju uspjeli da slave pred svojim navijačima i to protiv Crvene zvezde. Defanzivni angažman će sigurno biti još veći nego u prvoj utakmici i za očekivati je da vrate seriju u Ljubljanu na odlučujući treći meč.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gdje svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan