Inter Milan – Real Madrid: Analiza utakmice

Milos
25 studenoga, 2020
430 Views
nogomet tipovi

Drugi dan u ovonedeljnoj rundi utakmica u okviru Lige Šampiona nam donosi nekoliko interesantnih duela, te će jedan od naših tipova i analiza sasvim sigurno biti iz ovog interesantnog takmičenja. Za danas, izdvajamo utakmicu koja se igra u okviru ovog takmičenja, a gde na legendarnom Giussepe Meaza stadionu, domaća ekipa Inter Milan dočekuje Španski Kraljevski klub, ekipu Real Madrid. Imajući u vidu kvalitet timova, ali i formu u poslednjih nekoliko nedelja, smatramo da bi ovde trebala da bude utakmica u kojoj će biti viđen zanimljiv fudbal.

Domaća ekipa, nikako nije dobro krenula u okviru ovogodišnjeg takmičenja u Ligi Šampiona, pošto nakon tri kola imaju dva remija i jedan poraz. „Kiksali“ su protiv Borussie na domaćem terenu 2-2, da bi kasnije u ukrajini igrali samo 0-0 protiv Shakthara, a u prošlom kolu su izgubili od Real Madrida na gostovanju rezultatom 2-3. Ova utakmica je biti ili ne biti za njih, pošto su im bodovi preko potrebni.

Sa druge strane Real Madrid takođe ne blista u ovom takmičenju, pošto imaju jednu pobedu (Inter 3-2), jedan remi (Borussia 2-2) i jedan poraz (Shakthar 2-3). Ove sezone Real Madrid je daleko od one dominantne ekipe na koju smo navikli prethodnih sezona.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih pitanja pred ovaj susret, pošto trener Intera, Conte ne može da računa na Marcelo Brozovic i Aleksandar Kolarov koji su COVID pozitivni, kao i na Matias Vecino, Stefano Sensi i Andrea Pinamonti koji su povređeni. Sa druge strane Zidane ne može da računa na Ramosa i Benzemu, koji su povređeni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada nekoliko pute, ali u novijoj istoriji samo jednom, pre par nedelja kada je Real Madrid pobedio 3-2.

Predlozi za tipovanje

Utakmica koja je biti ili ne biti za obe ekipe, te je normalo očekivati da će biti vatre. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.82 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos