Inter vs Liverpool: Tipovi, savjeti i kvote – 16.02.2022.

Dusan
15 veljače, 2022
685 Views
Inter vs Liverpool

Prva utakmica igra se na “San Siru”, a ostaje za vidjeti hoće li momčad steći prednost prije uzvrata ili ćemo se na otok preseliti s otvorenim kartonima.

Inter

Iako su oba puta izgubili od Real Madrida, Nerrazzurri su se uspjeli plasirati u sljedeće kolo kao drugoplasirana momčad u konkurenciji moldavskog Sheriffa i ukrajinskog Shakhtara. Interu će ovo biti prvo sudjelovanje u eliminacijskoj fazi ovog natjecanja nakon 10 godina.

Očekivanja u klubu su velika, unatoč činjenici da će na suprotnoj strani biti protivnik koji cijelu sezonu igra fantastično, što se za Inter u posljednje vrijeme ne može reći. Dugo su bili vodeći u Serie A, ali su posljednja dva kola izgubili u dvobojima s Milanom (1:2) i Napolijem (1:1), pa su prvo mjesto prepustili gradskom rivalu.

Trener Simone Inzaghi u ovom dvoboju neće moći računati na suspendiranog Nicola Barellu, kao ni na ozlijeđenog Robina Gosensa koji je u siječnju prešao na “San Siro” iz Atalante. Od prve minute umjesto talijanskog reprezentativca očekuje se start Artura Vidala, dok je mjesto uz lijevu aut liniju rezervirano za iskusnog Hrvata Ivana Perišića.

Liverpool

Liverpool je grupnu fazu natjecanja završio dominantno i učinkovito. Bili su dva puta bolji od Atletico Madrida, Porta i Milana, s impresivnom gol razlikom od 22:3. No, ždrijeb im nije išao na ruku pa su iz drugog šešira dobili jednog od najtežih suparnika.

“Crveni” su u pobjedničkom nizu od šest uzastopnih utakmica u svim natjecanjima, a u posljednjih osam utakmica nisu poraženi. Jurgen Klopp će moći računati na sve igrače za utakmicu s Interom, budući da su se Sadio Mane i Mohamed Salah vratili s Afričkog kupa nacija, gdje su igrali jedan protiv drugog u finalu.

Ono što će biti jako bitno za rezultat Liverpoola u ovoj utakmici je da Salah postigne gol, jer je ova momčad u prethodna 24 susreta izgubila samo jednom u Ligi prvaka kada je Egipćanin uspio zabiti.

Očekivani sastavi

Inter (3-5-2): Handanović; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Vidal, Brozović, Hakan Calhanoglu, Perišić; Džeko, Martinez

Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago Alcantara; Salah, Firmino, Mane

Raniji susreti

Dvije momčadi zadnji put su se susrele još u sezoni 2007/08, također u osmini finala Lige prvaka, a Liverpool je trijumfirao ukupnim rezultatom 3-0.

Prijedlog za tipovanje

Iako je Liverpool u prvoj fazi natjecanja bio poprilično efikasan, vjerujemo da će momčad Jurgena Kloppa biti puno opreznija u dvoboju u srijedu, pogotovo zbog činjenice da se revanš igra na “Anfieldu”, te da na ovoj utakmici nije nuđno zabiti što više golova.

S druge strane, Inter često igra važne utakmice ove sezone s malim brojem golova, disciplinirano i odgovorno u fazi obrane. Defanzivni trojac De Vrij – Skriniar – Bastoni je kvalitetan i iskusan, a na golu je fantastični Handanović pa će se Liverpool morati dobro pomučiti kako bi pronašao put do mreže.

Zbog svega napisanog, mišljenja smo da će u ovoj utakmici biti mali broj golova, pa je naš prijedlog za klađenje 0-2 gola, odnosno da će maksimalni broj golova biti dva. Kladionica Mozzart nudi najbolje tečajeve na ovu igru, čak 2,24.

Prijedlog za tipovanje: 0-2

Tečaj: 2.24

Kladionica: Mozzart

Ukoliko nemate vremena za istraživanje najboljih tečaja, tim sportske-kladionice.com analitičara samo za Vas donosi provjerenu informaciju nakon istraživanja tržišta kladionica. U moru kladionica, ovaj put pobjedu odnosi Mozzart, koja osim najboljeg tečaja, nudi i nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE od 100% na uplate do 400€.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan