Inter vs Roma: Tipovi, savjeti i kvote – 23.04.2022.

Dusan
22 travnja, 2022
551 Views
Inter vs Roma

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Inter je pre samo nekoliko dana sa ubedljivih 3:0 savladao Milan i obezbedio plasman u finale italijanskog kupa, tako da u odličnom raspoloženju dočekuje veoma važan duel u borbi za titulu, protiv AS Roma-e.

Inter

Inter je tokom većeg dela sezone bio lider italijanskog šampionata, ali je nekoliko neuspeha doprinelo tome da sutrašnji meč dočekuje na drugom mestu na tabeli, sa zaostatkom od dva boda u odnosu na prvoplasirani Milan ( uz jedan odigran meč manje ).

Inter je u ovom trenutku najefikasnija ekipa u šampionatu sa čak 68 postignutih golova na 32 odigrana meča ( 2.13 postignutih golova prosečno po meču ), a ujedno ima i najbolji defanzivni učinak u ligi, obzirom da je primio samo 25 golova do sada ( 0.78 prosečno ). Inter igra zaista sjajno kod kuće ove sezone, i na 16 odigranih utakmica je zabeležio 11 pobeda, 3 remija i 2 poraza, uz impersivnu gol razliku 38:13.

Pobedom protiv Milan-a u kupu su fudbaleri Inter-a došli do desetog meča u nizu bez poraza u svim takmičenjima, što je više nego jasan znak da se nalaze u odličnoj formi. Obzirom da je vremena sve manje, svaki bod im je važan u borbi za titulu, tako da očekujemo da će ekipa Inter-a odigrati dovoljno dobro i da će uspeti da nastavi trku sa Milan-om.

AS Roma

Iako je glavni cilj ekipe iz Rima plasman u Ligu Šampiona naredne sezone, pogledom na tabelu možemo konstatovati da ipak neće uspeti da ostvare željeni cilj.

Roma je nakon 33 odigrana meča osvojila 58 bodova, i uoči ovog meča ima pet bodova zaostatka u odnosu na četvrtoplasirani Juventus, tako da će ekipa trenera Mourinho-a morati da se zadovolji učešćem u Ligi Evrope, naravno ako uspe da zadrži petu poziciju na tabeli.

Roma ove sezone mnogo efikasnije igra u gostima, i na 16 utakmica je postigla 29 i primila 22 gola, i sa prosekom od 3.2 gola po meču zauzima treće mesto na lisit najefikasnijih timova u ligi, kada su u pitanju gostujući mečevi.

Stiče se utisak da su im misli okrenute prema polufinalu Lige Konferencija, gde ih očekuju dva teška meča protiv Leicester-a, jer se čini da su svi u klubu svesni toga da pored Juvetus-a nemaju nikakvih šansi da se domognu četvrte pozicije na tabeli.

Ipak znajući stil igre Mourinho-a, možemo očekivati da će Roma sutra odigrati veoma otvoreno i ofanzivno, bez obzira na činjenicu da će igrati meč protiv daleko iskusnije i kvalitetnije ekipe.

H2H

Najmanje 3 gola su bila postignuta na četiri od poslednjih pet međusobnih susreta ovih timova, a Inter je u prvom ovosezonskom duelu bio uspešniji rezultatom 3:0.

Povrede i izostanci

Inter: Vidal.

AS Roma: Fuzato i Zaniolo.

Inter – AS Roma Prognoza

Inter je u dosadašnjem delu sezone odigrao jedan meč manje od AC Milan-a, a u ovom trenutku ima čak dva boda manje, tako da je suvišno govoriti o tome da im je pobeda u sutrašnjem meču imperativ.

Ovo će biti meč između dve ekipe koje igraju veoma otvoreno i efikasno, pa su nam tako golovi prva asocijacija. Roma će jako teško uspeti da sustigne Juventus, a pritom ih očekuju dva veoma teška meča u Ligi Konferencija protiv Leicester-a, tako da prednost u ovom duelu dajemo domaćem timu.

Inter je tokom ove sezone imao nekoliko uspona i padova, ali je ipak uspeo da ostane konkurentan u borbi za titulu, i sutrašnji meč je velika šansa koju ne bi smeo nikako propustiti. Očekujemo veoma intenzivan meč, i verujemo da će prvi gol biti postignut u ranoj fazi utakmice, što bi trebalo da bude odličan uvod u pravi fudbalski spektakl koji sutra očekujemo.

Prognoza: Goals to be scored in both halves

Kvota: 1.71

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan