Irska – Srbija: Analiza utakmice

Dusan
7 rujna, 2021
702 Views
Irska - Srbija

Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, gde se sastaju selekcije Irske i Srbije u Dablinu. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u u utakmici koja im je bitna smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Irska

Domaća ekipa, nije na najbolji način završila prošlu utakmicu pošto su u subotu odigrali nerešeno 1-1 sa selekcijom Azerbejdžana. Iako na papiru Azerbejdžan ne deluje previše jako, oni su jedna vrlo nezgodna ekipa. Pre toga su izgubili od selekcije Portugala 1-2, što se nikako ne može zvati lošim rezultatom, pošto svi znamo koliko je snažna ova selekcija Portugala.

Srbija

Sa druge strane gostujuća ekipa je za vikend demolirala selekciju Luxemburga, rezultatom 4-1, a Aleksandar Mitrović je ponovo bio smrtonosan po gostujuću selekciju, pošto je postigao dva pogotka. Reprezentacija Srbije, pod selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem ima sada tri pobede i jedan remi u poslednjih četiri susreta.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale šest puta tokom istorije i Srbija je pobedila tri puta i tri puta je bilo nerešeno. Poslednji put kada su igrali Srbija je pobedila 3-2.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Over 2 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.75 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan