Japan vs. Grčka: Tipovi, savjeti i kvote 23.06.2022.

Dusan
22 lipnja, 2022
574 Views
Japan vs. Grčka

Grčka je remizirala protiv Hrvatske u prvom kolu i sada će morati juriti što veću pobjedu protiv Japana kako bi bili prvi u ovoj grupi.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Japan

Japan je u posljednjih nekoliko godina postao najbolja azijska selekcija u vaterpolu uz Kazahstan.  Razlog za tako nešto su Olimpijske igre u Tokiju koje su se održale prošle godine i u prethodnoj deceniji je napravljen plan i program kako bi Japan napravio dobar rezultat na domaćem terenu.

Oni to nisu učinili pošto su ispali u grupnoj fazi iako su protiv Grčke i USA odigrali dvije veoma dobre utakmice. Ipak, plod dobrog rada u proteklim godinama bi mogao da se vidi na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj jer je Japan u prvom kolu pobijedio Njemačku 12:11 i tako izvjesno izborio nastup u osmini finala.

Ako naprave senzaciju i poraze Grčku ili Hrvatsku u naredna dva kola, plasiraće se možda i u četvrtfinale što bi bio povijesni rezultat. Yusuke Inaba je najbolji igrač ove reprezentacije i on uzima najviše šuteva na utakmici, te je za očekivati da Grčka obrati posebnu pažnju kada je on u pitanju.

Japan je protiv Njemačke odigrao odlično tri četvrtine, da bi dosta pali u završnoj fazi meča, ali to ih nije koštalo pobjede.

Grčka

U zadnjih sedam godina, vaterpolo reprezentacija Grčke je jedna od četiri najbolje selekcije na svijetu, međutim nikako ne uspjevaju da osvoje zlatnu medalju na nekom od velikih natjecanja. Na Olimpijskim igrama prošle godine su izgubili u finalu od Srbije, a na Svjetskom prvenstvu su 2015. godine osvojili bronzano odličje.

Upravo na tom turniru koji se igrao u Rusiji započeo je veliki uspon ove selekcije. Ono što je veoma interesantno, Grčka nikada u svojoj povijesti nije osvojila odličje na Europskom prvenstvu.

Dva puta su zauzeli četvrto mjesto i oni vjeruju da će se to promijeniti sada. U prvom kolu so odigrali 8:8 protiv Hrvatske, a drugoplasirani iz ove grupe će najvjerovatnije igrati protiv Srbije u četvrtfinalu.

Ukoliko Grčka i Hrvatska pobijede Japan i Njemačku kao što se očekuje, prvo mjesto će zauzeti ona selekcija koja bude imala bolju gol razliku, tako da će Grčka biti silno motivirana da ostvari pobjedu sa što većom razlikom.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Četiri puta su Japan i Grčka igrali međusobno u posljednjih šest godina i svaki put je Grčka pobijedila. Ove dvije selekcije su se sastale na oba prethodna turnira na Olimpijskim igrama i ta dva meča su završena minimalnom pobjedom Grka.

Očekivani sastavi

Pomenuti Yusuke Inaba i Toi Suzuki su igrači od kojih će najveća opasnost prijetiti kada se radi o Japanu. Angelos Vlachopoulos i Ioannis Fontoulis su zvijezde reprezentacije Grčke i oni će sigurno da uzmu najviše šuteva i u ovom meču, kao što je to bio slučaj u prvom kolu protiv Hrvatske.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 23.06.2022 19:30 CET
Tip: Grčka -4.5
Kvota: 1.66
Kladionica: 22Bet

Grčka će u ovom meču morati da juri što veću razliku kako bi osvojili prvo mjesto u grupi i sigurno se neće zadovoljiti pobjedom od nekoliko golova razlika. Da je situacija drugačija, Japan bi imao veće šanse da učini ovaj dvoboj neizvjesnim dok je ovako realno da Grci slave trijumf od pet ili više golova razlike.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan