Japan vs. Hrvatska: Tipovi, savjeti i kvote 25.06.2022.

Dusan
25 lipnja, 2022
737 Views
Japan vs Hrvatska

Hrvatski su vaterpolisti uspješno odradili zadatak protiv pomlađenog sastava Njemačke u drugom kolu, ali su jako lošim drugim poluvremenom kompromitirali prvu poziciju. Grci nisu imali problema s Japanom te su zbog puno efikasnije gol-razlike preuzeli vodeće mjesto, a u zadnjem kolu bi ga trebali održati jer igraju sa slabašnim Nijemcima.

Na našem portalu rade samo provjereni eksperti koji su specijalizirani za određene sportove i lige. Svakog dana ostavljaju svoje najbolje selekcije od kojih najbolji tip biramo za Tip Dana. Za dodatnu zaradu svakodnevno objavljujemo i Tiket Dana.

Hrvatska

Hrvatskoj će za završetak na čelu skupine i direktan ulaz u četvrtfinale trebati ogromna pobjeda nad Japanom i u isto vrijeme minimalna pobjeda Grčke. Grčka ima puno bolju gol-razliku koju su osigurali razbijanjem Japanaca od 18:7, dok je Hrvatska propustila kapitalizirati vodstvo od 8:2 iz prvog dijela utakmice s Njemačkom.

Ozbiljan pristup u prvom poluvremenu omogućio je Hrvatima da vrlo brzo riješe meč da bi se u drugom dijelu u potpunosti opustili. Zbog toga je izbornik Ivica Tucak čak bio prisiljen zatražiti i minutu odmora, ali pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.

Hrvatski su vaterpolisti nezalaganjem u drugom poluvremenu gotovo pa izgubili sve šanse za vodećom pozicijom. Olakšala bi ona puno toga jer bi omogućila preskok jedne od eliminacijskih rundi, a matematički gledano još uvijek nije izvan dosega.

Japan

Grci će sasvim sigurno slaviti nad Njemačkom i to vjerojatno uvjerljivom razlikom. Čak i pobjeda s 10+ vjerojatno neće biti dovoljna Hrvatskoj da preuzme lidersko mjesto pa je moguće očekivati rotacije u sastavu favorita. Razlika u kvaliteti između Japana i Hrvatske je neopisiva i pobjeda nije upitna, ali ovaj je meč odlična prilika za stjecanje iskustva određenih igrača.

Pod uvjetom da se ne desi čudo koje graniči sa znanstvenom fantastikom i Japan nekako iznenadi i dobije, Hrvatska sigurno prolazi u osminu finala s drugog mjesta skupine.

Kad god bi se srele ove reprezentacije uslijedila bi uvjerljiva pobjeda Hrvatske, a tako bi trebalo biti i ovog puta iako su Japanci prerasli u jednu od vodećih azijskih vaterpolskih sila. Puno je uloženo u ovaj sport zbog nedavnih Olimpijskih igara, no japanska selekcija još je miljama daleko od najboljih.

Prijedlog za klađenje

Japan ima ekipu na ozbiljnom nivou, a to su dokazali minimalnim slavljem nad Njemačkom na otvaranju. Svako podcjenjivanje može biti kobno pa nakon jako blijedog drugog poluvremena protiv Njemačke, od hrvatske reprezentacije očekujemo jak ulaz u meč i na kraju rutinsku pobjedu.

Datum i vrijeme: 25.06.2022 18:00 CET

Tip: Hendikep 2 (-5.5)

Kvota: 1.61

Kladionica: 22Bet

Ukoliko nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitateljeSportske-kladionice portala od 100% na iznos uplate do 122 .

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan