Joventut vs Barcelona: Tipovi, savjeti i kvote – 27.03.2022.

Sportske
26 ožujka, 2022
488 Views
Joventut vs Barcelona

Derbi 26. kola španjolske ACB lige igra se u Badaloni, a koplja će ukrstiti dvije momčadi koje su u odličnoj formi – Joventut i Barcelona.

Pitate se kako doći do pravih tipova za klađenje na internetu? Došli ste na pravo mjesto jer portal sportske-kladionice.com nudi upravo to. Ako vam je dosta gubljenja novaca s takozvanim prognozama i tipovima dana u moru portala nastavite čitati.

Na našem portalu rade samo provjereni eksperti koji su specijalizirani za određene sportove i lige. Svakog dana ostavljaju svoje najbolje selekcije od kojih najbolji tip biramo za Tip Dana. Za dodatnu zaradu svakodnevno objavljujemo i Tiket Dana.

Joventut

Joventut igra sjajno na svim frontama. U ACB ligi trenutno su na 4. mjestu na tablici s omjerom pobjeda i poraza 16-8, kao i trećeplasirana Manresa. U Eurokupu su još bolji – vodeći su u skupini A i najvjerojatnije će s prve pozicije ući u doigravanje.

Što se ACB lige tiče, momčad Carlesa Durana u posljednje vrijeme bilježi sjajne rezultate i trijumfirala je u posljednjih pet mečeva. Ove sezone rijetko gube kod kuće i imaju skor 10-3 pred svojim navijačima.

Košarkaši Joventuta odigrali su jedan meč ovog tjedna i izgubili u predgrađu Pariza od Levalloisa (86:78). Popularna “La Penya” je u ovoj utakmici imala samo 10 igrača, pa dojmamo da su svjesno žrtvovali ovu utakmicu i odmorili neke igrače, kako bi što svježije dočekali dvoboj s moćnom Barcelonom.

Barcelona

U dobroj je formi i momčad iz glavnog grada Katalonije. Trenutačni su lideri i Eurolige i ACB lige, igraju sjajno na oba kraja terena i kvaliteta koju pokazuju iz utakmice u utakmicu jasno govori da je Barcelona spremna osvojiti sve trofeje ove sezone. Jedan su već stavili u svoje vitrine, a riječ je o trofeju Kupa kralja.

Momčad Sarunasa Jasikeviciusa ovog je tjedna igrala dvokolo Eurolige. U utorak su u Berlinu uvjerljivo svladali Albu s 95:79, dok su u petak bili još efektniji protiv Fenerbahcea kod kuće s 88:67. Tako su osigurali prvo mjesto prije početka doigravanja Eurolige, ali im utakmica u Badaloni dolazi manje od 48 sati nakon dvoboja s istanbulskom momčadi.

Barcin stručni stožer u posljednje vrijeme ima problema s ozlijeđenim igračima. Meč s Fenerom propustili su Cory Higgins, Rokas Jokubaitis, Sertac Sanli i Pierre Oriola.

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone Barcelona je u svojoj “Blaugrani” slavila s 99:84, a najučinkovitiji pojedinac na utakmici bio je Nicolas Laprovitolla s 21 poenom. S druge strane, hrvatski centar Ante Tomić ubacio je 20 koševa protiv svoje bivše ekipe.

Prijedlog za tipovanje

Barcinim košarkašima ovo će biti četvrti meč u osam dana, a samo dva dana kasnije očekuje ih novo gostovanje kod Murcie. Mišljenja smo da će u dvoboju s Joventutom Katalonci pokazati znakove umora i očekujemo težak ispit za aktualnog lidera ACB lige.

Ove sezone Joventut je pokazao da je dovoljno kvalitetan da parira svima i vjerujemo da će biti jako motivirani za pobjedu protiv možda i najbolje momčadi u Europi u ovom trenutku.

Stoga je naš prijedlog za klađenje hendikep pobjeda Joventuta na margini od +6,5 poena u Mozzartbetu. U slučaju neriješenog rezultata nakon 40 minuta, rezultat u eventualnom produžetku se neće računati u ovoj kladionici.

Prijedlog za tipovanje: Joventut +6.5

Tečaj: 1.75

Kladionica: Mozzartbet

Mozzartbet trenutno nudi jedne od najatraktivnijih BONUSA DOBRODOŠLICE od svih kladionica i lokala u regionu s kojima možete ostvariti do čak 30.000 RSD.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske