Joventut vs Breogan: Tipovi, savjeti i kvote – 04.03.2022.

Dusan
4 ožujka, 2022
327 Views
Joventut vs Breogan

Nakon trotjedne stanke, u petak se nastavljaju borbe u najjačem europskom nacionalnom natjecanju, a izabranici Carlesa Durana pokušat će prekinuti crni niz od tri uzastopna poraza. Zadatak neće biti nimalo lak jer im u goste stiže najugodnije iznenađenje ove sezone.

Joventut

Momčad iz Badalone cijelu je sezonu bila na vrhu ljestvice ACB lige, ali je s nje izmakla nizom loših rezultata. Sva tri poraza u španjolskom prvenstvu bila su iznimno uvjerljiva: Barcelona (84:99), Breogan (72:91) i Tenerife (58:74), a loše su odigrali i završni turnir Copa del Rey gdje su bili također poražen na startu od Tenerifa (62:64).

Dvotjedna stanka došla je u pravo vrijeme za košarkaše Joventuta, koji su imali dovoljno vremena za resetiranje, pa u nastavku sezone treba očekivati ​​znatno bolje partije. Ova momčad igra sjajno u Eurokupu, gdje je vodeći u skupini A, a u doigravanje će gotovo sigurno ući s prve pozicije, jer ima dvije pobjede više i bolji međusobni omjer od Partizana koji je na drugom mjestu .

Joventut je igrao sjajno i u napadu i u obrani, prije spomenute rezultatske krize. I u utakmicama koje su gubili uspjeli su biti učinkoviti, no brojne greške u defanzivi dovele su do poraza. Stoga je potrebno vratiti razinu agresivnosti na onu s početka sezone, a pozitivni rezultati će se sigurno vratiti.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo. Svaki dan naši eksperti demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu. Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Breogan

Breogan je svojim igrama ove sezone ugodno iznenadio cjelokupnu košarkašku javnost. Momčad je prošle sezone igrala u drugoj španjolskoj ligi, ali se odmah aklimatizirala u elitno društvo, pa od početka natjecateljske godine igra dobro i bilježi dobre rezultate.

Nagrada za sjajne igre bilo je sudjelovanje na spomenutom turniru Kupa kralja, gdje su ispali u četvrtfinalu, ali su ozbiljno namučili Real Madrid koji je tek u završnici susreta slomio otpor tvrdog Breogana (67:73).

Najbolji igrač i pokretačka snaga ove momčadi je Džanan Musa, koji je najbolji strijelac i najkorisniji igrač ACB lige ove sezone. Prosječan učinak mu je 19,8 poena i 22,2 indeksna poena, pa su najjače europske momčadi već pokazale želju da ga vide u svojim redovima sljedeće sezone.

Prijedlog za tipovanje

Breogan se ove sezone definirao kao momčad koja igra iznimno brzu i dinamičnu košarku pa su njihove utakmice često iznimno učinkovite. Joventut je također ofenzivno potentna momčad, koja se zna prilagoditi takvim suparnicima, a očekujemo utakmicu na velikom broju posjeda i poena.

Stoga je tip over na margini od 162,5 poena u bet365 naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice.

Prijedlog za tipovanje:162.5 over

Tečaj: 1.85

Kladionica: bet365

Bet365 kladionica nudi najbolji povrat novca za predloženu opciju. Provjerite i njihov BONUS DOBRODOŠLICE za sve nove članove našeg portala koji možete ostvariti prvim depozitom nakon registracije.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan