Joventut vs Tenerife: Tipovi, savjeti i kvote – 17.02.2022.

Dusan
16 veljače, 2022
372 Views
Joventut vs Tenerife

Borbe na završnom turniru španjolskog “Copa del Rey” počinju u četvrtak, a domaćin ovogodišnjih natjecanja bit će Granada.

Joventut

Momčad iz Badalone igra fantastično u Eurokupu, ali im je problem prenijeti kvalitetna europska izdanja i u ACB ligu. Košarkaši Joventuta poraženi su u posljednje tri prvenstvene utakmice, a posljednji neuspjeh doživjeli su kod kuće od Tenerifea (58:74).

No, trener Carles Duran mora biti presretan zbog rezultata u europskom natjecanju, gdje njegova momčad ima omjer pobjeda i poraza 11-2 i vodeći je u skupini A s dvije pobjede više od drugoplasiranog Partizana. Uz to, imaju bolji međusobni skor od Beograđana, pa će s prvog mjesta gotovo sigurno u eliminacijskoj fazi.

Ove sezone Joventut ima atletski izuzetno potentan roster, koji je sposoban igrati vrlo agresivnu obranu svih 40 minuta. S druge strane, u napadu često vrlo vješto iskorištavaju višak centimetara na gotovo svim pozicijama, pa se protivničke obrane jako teško prilagođavaju.

Tenerife

Tenerife su startali nešto slabije nego što je to bio slučaj prethodnih sezona, kada su bili najugodnije iznenađenje ACB lige, a jednako dobre rezultate bilježili su i u Ligi prvaka.

No, čini se da je ova momčad optimalnu formu pronašla neposredno prije početka završnog turnira Kupa, budući da je u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima trijumfirala čak šest.

Glavna karakteristika ove momčadi je iskustvo ključnih igrača. Shermadini, Huertas, Sastre i Fitipaldo imaju mnogo važnih utakmica u karijeri, a većina košarkaša je u ovoj momčadi već nekoliko sezona pa se jako dobro poznaju.

Prijedlog za tipovanje

Iako je Joventut prije nekoliko dana glatko poražen od Tenerifea na svom terenu, mišljenja smo da je za nijansu bolja momčad i da će se zahvaljujući kvalitetnoj obrani uspjeti plasirati u polufinale.

Budući da kladionice favoriziraju Tenerife, naš prijedlog za klađenje je hendikep pobjeda Joventuta na margini od 2,5 poena u Mozzartu, što ovaj tip čini prolaznim u slučaju pobjede ili gubitka momčadi iz Badalone do dva poena. Podsjećamo, produžeci ne važe u kladionici Mozzart, pa je i u slučaju remija nakon 40 minuta uspješan ovaj tip.

Prijedlog za tipovanje: Joventut 2.5

Tečaj: 1.75

Kladionica: Mozzart

Ukoliko nemate vremena za istraživanje najboljih tečaja, tim sportske-kladionice.com analitičara samo za Vas donosi provjerenu informaciju nakon istraživanja tržišta kladionica. U moru kladionica, ovaj put pobjedu odnosi Mozzart, koja osim najboljeg tečaja, nudi i nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE od 100% na uplate do 400€.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan