Kako besplatno gledati Wimbledon uživo?

Dusan
28 lipnja, 2022
2042 Views
Wimbledon live stream

Najpopularniji teniski turnir na travi i treći gren slem kalendarske godine privlači veliku pažnju redovnih i povremenih pratilaca belog sporta, pa je uoči njegovog početka i tokom trajanja jedno od čestih pitanja kako besplatno gledati Wimbledon uživo na internetu?

Iako su fudbal i košarka znatno popularniji sportovi na ovim prostorima, turnir u prestonici Engleske ima svoju tradiciju, reputaciju i nosi sa sobom određenu dozu glamura, tako da ima svoju publiku.

Uz to, održava se u periodu godine kada su fudbalski i košarkaški kalendari događaja jako siromašni, pa je Wimbledon često centralni sportski događaj u junu. Naročito Wimbledon 2022, jer se Svetsko prvenstvo u fudbalu ne održava tradicionalno u šestom mesecu, već u novembru.

Stoga ćemo vam u narednih nekoliko paragrafa otkriti gde možete da gledate ovaj teniski spektakl potpuno besplatno, sa odličnim kvalitetom slike.

Wimbledon – prenosi uživo na televiziji

Što se televizijskih prenosa tiče sa londonskih travnatih terena, u Srbiji će Wimbledon 2022 prenositi državna televizija RTS i Sport Klub, a i jedni i drugi imaju kvalitetne online platforme, RTS Planeta i EON, za neometano gledanje mečeva. Što se Hrvatske tiče, Sport Klub takođe pokriva ovu teritoriju, tako isto važi i za hrvatske ljubitelje tenisa.

Ali, RTS uglavnom prenosi samo mečeve srpskih igrača i igračica, pa oni koji nemaju Sport Klub, a revnosni su pratioci tenisa, su u velikom problemu. Oni moraju biti domišljati i pomoć potražiti na internetu.

Poznate sportske kladionice su rešile da im pomognu u otklanjanju ovog problema, te su napravile svoje streming platforme, gde svi registrovani korisnici mogu gledati prenose različitih sportskih događaja uživo, uključujući i Wimbledon. Ove kladionice su pravi odgovor na pitanje kako gledati Wimbledon uživo?

Kako gledati Wimbledon uživo na sajtovima sportskih kladionica

Kao što smo već spomenuli u prethodnim redovima, sajtovi za sportsko klađenje širom Evrope nude svojim korisnicima mogućnost da gledaju sportske događaje uživo, pa tako i mečeve Wimbledona. Ali, da bi vam ova opcija bila dostupna, morate da ispunite nekoliko uslova.

Ne postoji sajt za klađenje koji dozvoljava neregistrovnim korisnicima da gledaju streamove sa bilo kog sportskog događaja. Uz prethodno kreiranje korisničkog naloga, najvećih broj online kladionica zahteva od igrača da imaju određena sredstva na nalogu kako bi mogli da gledaju prenose uživo.

Određeni betting brendovi traže i redovnu aktivnost, odnosno da ste plasirali bar jednu opkladu u prethodna 24 sata.

Kada je kvalitet i dostupnost prenosa u pitanju, konkurencija je žestoka, ali po našem mišljenju britanska kladionica bet365 je trenutno dominantna u ovom segmentu i njihova platforma je najbolja.

Na njihovoj strani je i kvalitet i kvantitet prenosa, tako da su oni apsolutni broj jedan. Što se Wimbledona tiče, na ovom mestu možete pogledati gotovo sve prenose i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

U stopu ih prate kladionice kao što su 22bet, 20bet i William Hill.

Svaka od navednih ima zaista širok spektar uživo prenosa utakmica, tako da nećete napraviti grešku koju god da odaberete. Odlična korisnička podrška je takođe jedna od glavnih odlika i oni u svakom trenutku stoje na raspolaganju svakom korisniku.

FAQ

 • Kada počinje Wimbledon 2022?

  Wimbledon se tradicionalno održava krajem juna i početkom jula. Turnir startuje poslednjeg ponedeljka u šestom kalendarskom mesecu, a tako je i ove godine. Wimbledon 2022 će trajati od 27. juna do 10. jula.

 • Gde pronaći kvalitetne analize i prognoze za klađenje na Wimbledon?

  U današanje vreme je izuzetno pronaći kvalitetne analize i prognoze za klađenje, kako za sve sportove, tako i za Wimbledon.

  Postoji ogroman broj sumnjivih stranica koje se kraju iza imena “eksperti” i “stručnjaci”, a žele da se obogate preko naći na račun onih koji žele da zarade na kladionici.

  Na našem portalu svakodnevno možete pronaći kvalitetne teniske tipove tokom čitave godine, a isto važi i za period kalendarske godine kada traje Wimbledon.

 • Gde pronaći najbolje koeficijente za klađenje na Wimbledon?

  Na našem sajtu možete pronaći objektivne i detaljne recenzije najpopularnijih domaćih, regionalnih i evropskih betting brendova. Nakon čitanja, sami ćete utvrditi koja online kladionica je najbolja za vaš način klađenja. Evropski sajtovi za online klađenje su po pitanju kvota i dalje ispred regionalnih.

 • Kako se kladiti na Wimbledon?

  Ne postiji jasno definisana strategija i šablon koji garantuje sigurnu zaradu kada je klađenje na Wimbledon u pitanju. Ukoliko ste početnik i još uvek nemate jasno strukturiran način klađenja, naša topla preporuka je da na našem portalu pročitate nešto više o sistemima i strategijama. Garantujem vam da će vam nakon toga biti lakše. 

Author Dusan