Kasimpasa – Besiktas: Analiza utakmice

MilosNS
4 travnja, 2021
499 Views
kasimpasa besiktas

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi koje nam se sviđaju, ali zato smo ipak uspeli da pronađemo jednu utakmicu koja je dovoljno kvalitetna da bi bila odigrana. U Turskoj Super Ligi, u gradu Istanbulu, u gradskom derbiju, sastaju se domaća ekipa Kasimpasa i gosti ekipa Besiktasa.

Kasimpasa         

Domaća ekipa se nalazi pri dnu tabele, odnosno na 16-toj poziciji, koja je jedna od poslednjih pozicija koja garantuje sigurnost od ispadanja i za njih je svaka utakmica biti ili ne biti. Na domaćem terenu imaju solidan učinak, sa 6 pobeda, 3 nerešene i 6 poraza i gol razliku od 19 postignutih i 23 primljena pogotka. Ono što je očigledno kod ove ekipe je činjenica da nisu baš preterano defanzivno snažni, te da im se lako može napuniti mreža.

Besiktas

Gostujuća ekipa, se nalazi na prvoj poziciji, a kako je Galatasaray počeo da zastajkuje, polako može da se pravi razlika u bodovima između prve dve ekipe. Naime, sada Besiktas ima tri boda prednosti, ali i dve utakmice manje, te bi u idealnom scenariju sa dve pobede, Besiktas išao na +9 što je odlična prednost u ovom delu sezone. Trenutno na gostujućim parketima Besiktas ima 9-2-3 rekord sa 30 postignutih i 21 primljenim pogotkom, što garantuje dobru zabavu sutra.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 74 puta i naravno da Besiktas ima mnogo više uspeha u međusobnim duelima, ali ono što je izrazito zanimljivo je činjenica da je Besiktas od poslednjih 7 susreta čak 6 puta davao dva ili više golova Kasimpasi.

Predlozi za tipovanje

Već smo napisali zašto smatramo da bi obe ekipe trebalo da grizu na ovom meču, te da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Besiktas O1.5 TT (da Besiktas postigne dva ili više golova), koja opklada se plaća solidnom 1.65 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.