Intro

Koge – Esbjerg: Analiza utakmice

koge vs esbjerg

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za petak 20.05.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola druge Danske lige, gde se u gradu Koge sastaju istoimena ekipa i gosti ekipa Esbjerga.

Koge

Bez ikakve sumnje Koge je već odavno prežaljen i sledeće godine će igrati u trećem rangu takmičenja. Jasno se vidi iz njihove forme da su se oni totalno predali, ali i pored toga, nekako smatramo da bi danas mogli da malo namuče goste. Naime, od kada je počela Relegation Group, gde se bore ekipe protiv ispadanja Koge je na domaćem terenu odigrao četiri utakmice i nisu ostvarili niti jednu pobedu, uz jedan remi i četiri poraza.

Esbjerg

Gostujuća ekipa se nalazi na trećoj poziciji grupe, ali njihova forma je naprosto katastrofalna u poslednjih nekoliko kola. Naime, na poslednjih pet utakmica oni imaju samo jednu pobedu (baš protiv Kogea na domaćem terenu 1-0) i čak četiri poraza (Helsingor 0-1, Silkeborg 0-2, Frederecia 1-2 i Viborg 0-4).

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta jedna protiv druge, a od poslednjih 7 susreta čak je 6 otišlo u Under.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-2 (da obe ekipe ne postignu tri ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.01 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Ostale vijesti