Krka vs Partizan: Tipovi, savjeti i kvote – 28.01.2022.

Dusan
28 siječnja, 2022
340 Views
Krka vs Partizan

Krka

U uvodnih par kola nove sezone u ABA ligi, Krka je izgledala impresivno. Rutinski su na svom terenu pobijedili Studentski centar, Zadar i Mornar, dok su od Mege izgubili u gostima na zadnju loptu.

Činilo se da borba za opstanak neće biti ugrožena, a novi trener Dalibor Damjanović se prezentovao kao perspektivan stručnjak. Ipak, ta pobjeda protiv Studentskog centra krajem oktobra prošle godine je bila posljednja koju je Krka ostvarila u regionalnom natjecanju.

Nakon toga su izgubili čak devet uzastopnih mečeva i sada je grčevita borba za opstanak njihova realnost. Na momente su pokazivali dobre igre kao protiv Crvene zvezde kada su vodili 18 razlike na ulasku u posljednju četvrtinu ili protiv Cedevita Olimpije gdje su imali +14 sredinom drugog poluvremena. Za pobjede protiv kvalitetnijih rivala, biće im potrebna koncentracija svih 40 minuta.

Partizan

Partizan u Novo Mesto dolazi u najgorem trenutku u sezoni. Prije par dana, oslabljeni Turk Telekom je deklasirao crno-bijele u Ankari, a prošle sedmice je Mega u ABA ligi slavila na gostovanju protiv Partizana iako je igrala bez šest važnih igrača koji su bili zaraženi virusom korona.

Parni valjak ne igra u skladu sa očekivanjima i već sada postoje glasne špekulacije da je atmosfera u svlačionici narušena. Tim Željka Obradovića će pokušati sa novim igračima da razmrda tim, te je nedavno doveden Mathias  Lessort, a sada je potpisan i Tristan Vukčević.

Bez obzira na loš momenat u sezoni, ambicija Partizana je da se vrati u Euroligu, a za tako nešto je neophodno da osvoje ili ABA ligu ili Eurocup. U regionalnom natjecanju više nemaju prava na kiks i pobjeda protiv Krke je imperativ u ovom trenutku.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Očekivani sastavi

Krka na raspolaganju ima sve igrače osim Templea Gibbsa koji je ozlijeđen. Partizan je kompletan i dostupni su svi košarkaši osim Tristana Vukčevića koji neće debitovati u Sloveniji.

Raniji rezultati i trendovi

Partizan je sa učinkom 13-3 na drugom mjestu u ABA ligi, dok Krka ima 3-12 i nalazi se na pretposljednjoj poziciji u regionalnom natjecanju. Na domaćem terenu, Krka je na 3-4 ali imaju četiri uzastopna poraza, a Partizan je u gostima na skoru 7-1. U prvom meču ovih timova ove sezone, Partizan je u Beogradu deklasirao Krku sa 92:45.

Prijedlozi za tipovanje

Prijedlog za ovu utakmicu je Krka +16,5 (pobjeda Krke ili poraz manji od 17 poena razlike), a kladionica 22Bet daje kvotu 1.70 za ovu igru.

Iako je u seriji od četiri poraza na domaćem terenu u ABA ligi, Krka ni od koga nije izgubila sa više od 16 razlike. Sada im u goste dolazi Partizan koji se nalazi u jako lošem momentu i teško je vjerovati da će baš sada crno-bijeli proigrati i nanijeti Krki najteži poraz ove sezone u hali Leon Štukelj. Biće senzacija ako Krka uspije da pobijedi, ali svakako ni bi trebali da izgube sa 17 ili više razlike.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan